X

ועדת ההיגוי לקידום ועידוד 5 יחידות מתמטיקה

ביום ראשון האחרון התכנסה וועדת ההיגוי לקידום ועידוד 5 יחידות מתמטיקה. הוועדה אשר פועלת לצורך הטמעת פרויקט "קרן טראמפ" בחסות מכון דוידסון כוללת את צוותי ההנהלה והפדגוגיה משני מוסדות החינוך העל יסודיים ברשות, "שיפמן" ו-"אריאל", נציגות קהילת מורי ומורות המתמטיקה, מנהל אגף החינוך,  ציון סודרי, המנהלת על בתי הספר העל יסודיים,  אירית זליג והמלווה מטעם מכון דוידסון,  יפעת נחשון.

רחל בן דיין, המורה המובילה את הפרויקט ברשות בשלוש השנים האחרונות, הציגה בפניי הוועדה את האג'נדה החינוכית של "קרן טראמפ" אשר שמה ליעד לעודד ולטפח את תחומי המדעים והמתמטיקה בבתי הספר העל יסודיים ברחבי הארץ באמצעות תהליך הכשרת מורים.

ציון סודרי, מנהל אגף החינוך ציין לשבח את עבודתה המקצועית של רחל בן דיין והודה לה על הובלת פרויקט זה "טירת כרמל שואפת לקדם את כל נושא המצוינות בחינוך בכלל ואת תחומי המדעים והמתמטיקה בפרט. אני סמוך ובטוח שבזכות עבודתן המסורה והמקצועית של אירית זליג, המנהלת על בתי הספר העל יסודיים, עדי ברקוביץ, מנהלת אשכול הפיס והאחראית על תחום המצוינות ברשות ורחל בן דיין נוכל להגיע ליעדים אליהם אנו שואפים".


 המפגש נחתם בסיעור מוחין פורה סביב השאלה כיצד ניתן לשמר ולשפר את תהליך ההטמעה של פרויקט זה בשנים הבאות. צילום עיריית טירת כרמל

המפגש נחתם בסיעור מוחין פורה סביב השאלה כיצד ניתן לשמר ולשפר את תהליך ההטמעה של פרויקט זה בשנים הבאות. ההבנה שמצוינות היא תוצאה של כוונות גבוהות, מאמץ רציני ויישום מושכל הובילה לגיבוש תכנית עתידית המחברת בין קהילת מורי המתמטיקה מכל מוסדות החינוך שברחבי טירת כרמל





אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בטירת כרמל