X

מוצקין דיגיטל

מרכז המחשבים מוצקין דיגיטל זכה היום לפתיחה מחודשת והפעם בשיתוף לשכת התעסוקה. תושבים מכל האיזור הגיעו לסדנת הכרת המחשב.

ראש העיר, חיים צורי: ״קריית מוצקין מפתחת תוכניות ממשיות שנועדו לסייע לאנשים פרטיים מצד אחד ומאידך לבעלי עסקים לצלוח את המשבר הכלכלי שהביא משבר הקורונה״.

לאחר תקופה ארוכה של משבר הקורונה שנתן את אותותיו עם סגירת המשק, היום בצהריים נחנך כאמור מרכז להב״ה המחודש שהוסב שמו למוצקין דיגיטל ונותן מענה לכל תושבי האיזור בהכרת ותפעול מערכות המחשב ותוכנות רלוונטיות לשימוש יומיומי ביתי ועסקי.


במפגש היום, שבו הגיעו תושבים מכל באיזור הופק על ידי לשכת התעסוקה קריות ביוזמתם של ראש העיר, חיים צורי ומנכ״ל לשכת התעסוקה, נסים צרפתי.


צילום דוברות עיריית קריית מוצקין

ראש העיר, חיים צורי: ״אני שמח שקריית מוצקין נבחרה להוביל את הסדנה החשובה הזו. זו תקופה מאד מאתגרת ובאמצעות הלימודים הללו אני בטוח שייפתחו בעבור כל אחד ואחת מכם דלתות רבות.

*מנכ״ל העירייה, יריב גסר* הוסיף כי ״זו רק סנונית אחת בימים אלו שוקדת העירייה על הקמת פורום תעסוקה שיסייע לתושבי העיר למציאת אפיקי קריירה חדשים ובמקביל בשיתוף משרד הכלכלה ומעו״ף אנו מקדמים סיוע לעסקים בכל המישורים, ייעוץ, הכוונה וסיוע״.

גסר הודה למנכ״ל לשכת התעסוקה בקריות, נסים צרפתי ולאור בלנק, רכז המעסיקים בלשכה על שיתוף הפעולה הפורה עם הרשות ומרכז ״מוצקין דיגיטל״ שאותו מוביל המנהל רועי בזק.





אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בקרית מוצקין