X

עיריית חיפה תממן זמנית היסעים לתלמידי בית הספר ״מוריה ברקאי״

לאחר שבועות שבהם ביקשו הורי התלמידים למצוא פתרון לבעיית ההיסעים של התלמידים, הודיעה העירייה על פתרון זמני

 

בעקבות פנייתה של ראש עיריית חיפה, עינת קליש רותם, למשרד החינוך, סוכם כי בשבועות הקרובים תיבדק זכאותם של תלמידי בית הספר ״מוריה ברקאי״ לתקצוב היסעים בוועדה העליונה של משרד החינוך.

 

עוד בחדשות


עיריית חיפה. צילום: דורון גולן

עיריית חיפה תממן זמנית היסעים לתלמידי בית הספר ״מוריה ברקאי״. צילום: דורון גולן

 

עד שתתקבל הכרעה בנושא, עיריית חיפה תממן את ההיסעים באופן זמני בלבד. לאחר החלטת הוועדה, תפעל העירייה על פי הנוהל המקובל על ידי משרד החינוך. בנוסף, פנתה ראש העיר למשרד התחבורה וביקשה לתגבר את קווי האוטובוסים לבית הספר, הנדרשים לכלל תושבי העיר ולתלמידים בפרט.

בבית הספר היסודי ממלכתי דתי "מוריה ברקאי" נמצא במושבה הגרמנית ועניין ההסעות מתייחס לכ-250 תלמידים משכונת נווה שאנן  שלומדים בבית הספר. לטענת ההורים, הילדים סובלים מצפיפות קשה ואף נחבלים כתוצאה מהצפיפות בהסעות. ההורים גם התלוננו על הצקות כלפי התלמידים מצד האוכלוסייה המקומית מה שגורם לדחיפות גבוהה יותר במציאת פתרון להיסעים בבטחה של התלמידים.

במקביל, הורתה ראש העיר לגורמי העירייה השונים לבחון את ההיבטים הבטיחותיים בכל הקשור לכניסתם ויציאתם של הילדים מבית הספר: אנשי הביטחון והפיקוח שנמצאים מדי יום בשטח, מתכנני התחבורה שבוחנים את מיקום תחנת האוטובוס והעתקתו והיחידה לבטיחות בדרכים שפועלת עם הצוותים החינוכיים.




משאל גולשים ניוז חיפה והקריות

האם קיימת בך היכולת לקבל את הקהילה הלהט"בית?

צפה בתוצאות

Loading ... Loading ...

אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בחדשות

<







<




















<