X

12 רכבים עוקלו בעקבות חובות מס של מאות אלפי שקלים

שוטרי מחוז חוף ואנשי רשות המיסים, החרימו הלילה 12 כלי רכב פרטיים, בשל חובות מס שצברו בעליהם

 

12 רכבים השייכים לתושבי הגליל המערבי, עוקלו הלילה (שני) בעקבות חובות מס בסכום של מאות אלפי שקלים.

 

עוד בחדשות


עיקול רכבים הלילה בגליל המערבי. צילום: דוברות המשטרה ורשות המיסים

 

משטרת ישראל ורשות המסים הובילו היום מבצע אכיפה כלכלית, ביישובים ג'דיידה מכר, ירכא, כפר יאסיף וג'וליס.

במסגרת פעילות מבצעית "מסלול בטוח" והמאבק הלאומי לטיפול בפשיעה בחברה הערבית לחיזוק המשילות וההרתעה, ממשיכות משטרת ישראל ורשות המסים, לשלב זרועות עם גורמי אכיפה נוספים, על מנת למקסם ולייעל את יכולת האכיפה, מול גורמים עבריינים וחייבי מס.

בתוך כך, החל משעות הלילה המאוחרות, פעלו שוטרי תחנת גליל מערבי, בשת"פ לוחמי יס"מ, עם אנשי היחידה הארצית לאכיפת הגביה (הוצלפ) ברשות המיסים, מול מספר תושבי הכפרים, בעלי חוב מס בסכום כולל של 482,904 שקלים, למע״מ, מס הכנסה ומיסוי מקרקעין.

סך הכל עוקלו הלילה 12 כלי רכב, לבעלי החוב.

 

12 רכבים עוקלו. תיעוד מהפעילות הלילה: דוברות המשטרה ורשות המיסים

 

"משטרת ישראל ורשות המסים, ימשיכו לפעול בכל הכלים העומדים לרשותן ובשיתוף פעולה, על מנת לאכוף את כלל החוקים בכל מקום וזמן, וזאת על מנת לשמר את המשילות ויכולת ההרתעה ולהביא בין היתר להגברת השוויון בנטל המס בקרב האזרחים", כך נמסר היום בהודעה משותפת למשטרת ישראל ורשות המיסים.

 

צילום: משטרת ישראל ורשות המסים

 

צילום: משטרת ישראל ורשות המסים

 




משאל גולשים ניוז חיפה והקריות

איפה תבלו את חג הפסח?

צפה בתוצאות

Loading ... Loading ...

אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בחדשות