X

עיריית נשר הצטרפה ל"מרד הפסטה"

עיריית נשר רכשה 200 חבילות ״מארז מחאה״ המכילות מוצרי יסוד במחירים הוגנים למען משפחות נזקקות בעיר

 

התעוררות המחאה החברתית, אשר עלתה לכותרות בעקבות גל ההתייקרות הצפוי, זכתה לשם ״מרד הפסטה״. ההצלחה אשר נרשמה הינה ביטולו של גל ההתייקרויות הצפוי על ידי חברת אסם וחברות נוספות אשר מהוות נתח שליטה עצום בענף המזון.


עיריית נשר והעומד בראשה, רועי לוי, החליטו לעשות מעשה ולהיות העירייה הראשונה בישראל להתייצב לצד המוחים על יוקר המחייה בישראל. נוסף על התמיכה העירייה רכשה 200 חבילות מזון לסיוע למשפחות נזקקות, חבילות אשר זכו לשם ״מארז המחאה״ ומכילות מוצרים של יצרנים קטנים יותר ואיכותיים לא פחות, אשר פחות מוכרים לציבור.


 

רועי לוי, ראש עיריית נשר. צילום: דוברות העירייה

מצטרפים למרד הפסטה. בתמונה, ראש עיריית נשר, רועי לוי. צילום: דוברות העירייה

 

ראש העירייה, רועי לוי אמר: ״הגיע הזמן שאנו, אזרחי ישראל, נבין שכוח הצריכה שלנו הוא הכוח המניע העיקרי של שינויים בשוק. מגיע לנו יותר בפחות כסף. עליית המחירים בכלל הענפים מקשה מאוד על אנשים ״לגמור את החודש״ במאזן חיובי.

אני קורא לממשלת ישראל להמשיך ולפעול לפירוק מונופולים, להגדלת התחרות, ולפיקוח על המחירים. אבל לא כלל האחריות מונחת על כתפיי הממשלה, הכוח הצרכני שלנו, יש בו בכדי לעצב את מחירי השוק.

אנו בעירייה החלטנו לעשות מעשה היום ולתמוך במאבק עם רכישת 200 ״מארזי מחאה״ אותם נחלק למשפחות הנזקקות בעיר שעדיין גוררות קשיים כלכליים עצומים מהמשבר הכלכלי שמגפת הקורונה הביאה עמה".

 

עיריית נשר מצטרפת למרד הפסטה

עיריית נשר מצטרפת למרד הפסטה

 

 




משאל גולשים ניוז חיפה והקריות

האם אתם אוהדי כדורגל?

צפה בתוצאות

Loading ... Loading ...

אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בנשר




<










<






<