X

רילוקיישן: סינטה בר אקספרס עובר למרכז איינשטיין

סינטה בר אקספרס במקום בליקר בייקרי במרכז איינשטיין – אלי שחרית הבעלים של הסינטה בר: ״אנחנו מכינים הרבה שינויים והפתעות בסניף החדש״




סינטה בר אקספרס המיתולוגי בשד׳ מוריה עושה רילוקיישן למרכז איינשטיין –

הסינטה בר במוריה 131 נפתח אי שם בשלהי שנת 2003. ״חשבנו לשפץ ולהישאר במקום אבל בשנה שנתיים הקרובות עומדים להרוס את הבניין ועתידים לצמוח שם 2 מגדלים״, מספר אלי שחרית, בעלי הסינטה בר.



סינטה בר אקספרס. אלבום פרטי


 

״עוד נחזור למקום לאחר שיחדשו שם את השטח המסחרי לברכה של ההתחלה. סינטה אקספרס החדשה תעבור למרכז המסחרי באיינשטיין, והצפי למעבר בתחילת מאי. הקונספט חדשני והתפריט יהיה מדליק ממש. סאונד ומוזיקה מגניבה. אווירה צעירה וקלילה. מקום שיהיה כייף לשבת בו. ואם אין זמן לשבת אפשר ב-TA. ואם לא בא לכם לצאת נגיע עד אליכם. ולפני סיום עוד חשיפה קטנה מהקונספט החדש – נתחיל שם מוקדם ( 7:30am) עם קפה איכותי וסנדביצ׳ים מיוחדים. מיצים טבעיים ועוד לא מעט דברים טעימים״, הוא מסכם.

סינטה בר אקספרס. אלבום פרטי

 

 




משאל גולשים ניוז חיפה והקריות

האם אתם אוהדי כדורגל?

צפה בתוצאות

Loading ... Loading ...

אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בהכי חם






















<




<
<