X

לא עומדים בתקן: צו סגירה מיידי נגד תחנת הדלק "עדן" במפרץ חיפה

צו סגירה נוסף ומיידי לתחנת הדלק "עדן" שבשדרות ההסתדרות 233. בית משפט השלום בחיפה קבע כי הצו יישאר בתוקפו למשך 3 חודשים

 

בית משפט השלום בחיפה הוציא אמש צו סגירה מיידי לתחנת הדלק "עדן", שבשדרות ההסתדרות 233 בחיפה. הצו ניתן לאחר שבתאריך 12.5.2021 ערכו מפקחי מינהל הדלק והגז במשרד האנרגיה בדיקה בתחנת הדלק, אשר הצביעה על כך שהבנזין הנמכר בתחנה לא עומד בתקן הנדרש.

 

עוד בחדשות


תחנת דלק עדן. צילום: משרד האנרגיה

צו סגירה מייד למשך 90 יום. תחנת דלק עדן. צילום: משרד האנרגיה

 

אגף הפיקוח במשרד האנרגיה דוגם את סוגי הדלק השונים בכל תחנות הדלק באופן שיטתי, על מנת להבטיח כי הדלק שנמכר לצרכנים הינו איכותי ותקני.

כזכור, בחודש שעבר הטיל בית משפט השלום בחיפה על תחנת הדלק "עדן" צו סגירה זמני, זאת בעקבות עבירות חוזרות ונשנות של מכירת דלק לא תקני בפרק זמן של פחות מחודשיים. בדיון שנערך בנושא נקבע כי התחנה תשוב לפעילות תחת מספר התניות, ביניהן ביצוע שתי דגימות של הדלק, פעמיים בשבוע, למשך תקופה של שלושה חודשים.

עוד קבע בית המשפט כי במידה והממצאים ייצאו לא תקינים, יינתן צו סגירה לתחנה למשך 90 יום ולאור התוצאה של הבדיקה האחרונה, אכן הורה בית המשפט לסגור באופן מיידי את התחנה לשלושה חודשים ואסר עליה למכור גם בנזין וגם סולר.

מנהל מינהל הדלק והגז במשרד האנרגיה, חן בר יוסף:

"מינהל הדלק והגז ימשיך ויבחן את איכות הדלק, הן בתחנה זו והן בכלל התחנות ברחבי המדינה, על מנת להבטיח כי הציבור רוכש מוצר איכותי העומד בתקן. אנו נחושים להילחם בתופעות העברייניות ונדאג למיצוי הדין מול כל הגורמים המשווקים או עוסקים במהילת הדלק".

מהלשכה המשפטית במשרד האנרגיה נמסר: "הפעילות המשולבת של מינהל הדלק והגז והלשכה המשפטית במשרד האנרגיה, מובילה לתוצאות למען הציבור. מדובר בנקיטת צעדים משפטיים שנועדו להעצים את האכיפה של משרד האנרגיה, כנגד התופעה של דלק לא תקין. אנחנו במשרד נמשיך לפעול לטובת הצרכנים, ולצד אכיפה ממוקדת, נשמור על זכויותיהם ובטיחותם של ציבור הנהגות והנהגים בישראל".

 




משאל גולשים ניוז חיפה והקריות

איפה תבלו את חג הפסח?

צפה בתוצאות

Loading ... Loading ...

אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בחדשות