X

שבוע לחגיגות האליפות של הירוקים – מכבי חיפה הודיעה כי תשתתף במימון

במקביל מממשיכים בחברת אתו"ס לחפש עוד 300 אלף שקלים, כדי להוציא לפועל את חגיגות האליפות שצפויות להיערך בשבוע הבא






חברת אתו"ס המפיקה את אירוע חגיגות האליפות של מכבי חיפה, ממשיכה במאמצים למצוא מקור תקציבי נוסף למימון חגיגות האליפות, לאחר שהיום (רביעי) הודיעה הקבוצה כי תשתתף במאה אלף שקלים במימון החגיגות.

עם זאת נותר עדיין סכום של 300 אלף שקלים על מנת להגיע למיליון שקלים שאתו"ס מבקשת בעבור החגיגות.

על פי התוכנית, חגיגות האליפות של מכבי חיפה יתקיימו ביום רביעי הבא אחר הצהריים ברחבה הפתוחה של איצטידון סמי עופר והצפי הוא לעשרות אלפי אוהדים, רובם הגדול מחיפה, שיגיעו לחגוג עם הקבוצה. תאיך החגיגות נקבע ליום שאחרי משחק גמר גביע המדינה בתקווה שמכבי חיפה תזכה והחגיגה תהיה כפולה.



 

אצטדיון סמי עופר. צילום מיכה בריקמן

 

ועדת הכספים העירונית הקצתה לצורך החגיגות סכום של 600 אלף שקלים  אולם אתו"ס מבקשת מיליון שקלים שלטענתה אמורים לממן על עלויות החגיגות, האמנים, אבטחה ושמירה של האירוע הגדול.

כאמור, מכבי חיפה תשתתף בעוד מאה אלף שקלים וכעת חסרים 300 אלף שקלים. כעת תולה אתו"ס תקווה במועצת העיר שתאשר עוד כסף לחגיגות האליפות.

 

יו"ר אתו"ס, יעקב פיינגולד. צילום: דורון גולן

 

יו"ר אתו"ס, חבר מועצת העיר יעקב פיינגולד, מסר היום (רביעי):

"הכל יהיה בסדר. יהיו חגיגות הכל יהיה בסדר". לדבריו: "אני אופטימי ואני הולך על זה ומה שאני לוקח בידיים בדרך כלל מסתדר". במכבי חיפה אישרו את סכום ההשתתפות של הקבוצה.




משאל גולשים ניוז חיפה והקריות

איפה תבלו את חג הפסח?

צפה בתוצאות

Loading ... Loading ...
אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בלוקאל פוליטי