X

קצב מהיר: תחנת ההזנקה של מד"א בעתלית צפויה להיפתח עד ראש השנה

הפרויקט בעל החשיבות האדירה, שבמסגרתו תרם איש העסקים דוד כרפיס למד"א לצורך הקמת תחנת הזנקה על שם אשתו המנוחה, שולמית כרפיס ז"ל, כבר נמצא בתהליכי בניה מתקדמים

היום (שני) ערכו חברי מליאת המועצה האזורית חוף הכרמל, סיור שמטרתו לבחון ולהתרשם מקצב התקדמות עבודות הבניה בתחנת ההזנקה של מד"א, המוקמת בימים אלה ביישוב עתלית.

תחנת ההזנקה היא תרומת איש העסקים דוד כרפיס, להנצחת שמה של אשתו שולמית (שולה) ז"ל, שהלכה לפני כשנה וחצי לעולמה, בטרם עת.

שלד התחנה כבר נבנה וראש המועצה האזורית חוף הכרמל, אסיף איזק, סיפר כי העבודות מתקדמות בקצב מהיר וכי המטרה היא להקדים את לוח הזמנים ולפתוח את התחנה עד ראש השנה.

עוד בחדשות


אסיף איזק ראש המועצה חוף הכרמל: "התחנה קרובה לבית הספר "גלי עתלית" ובעתיד גם לחטיבת הביניים שתיבנה בסמוך לה. לתחנת ההזנקה יש חשיבות אדירה להצלת חיים והיא תהיה גם עוגן של התנדבות ושל הכשרות לצורך הגשת סיוע רפואי והצלת חיים". בנוסף הודה איזק למשפחת כרפיס על התרומה ועל הקצב המהיר של התקדמות הבנייה והפיתוח.

איש העסקים דוד כרפיס שתרם את תחנת מד"א, מציג לראש המועצה אסיף איזק ולחברי המליאה בעתלית את התקדמות עבודות הבניה של התחנה על שם רעייתו שולמית כרפיס ז"ל. צילום פרטי

 

נציג המשפחה ובנה של שולמית כרפיס ז"ל, גיל, מסר: "אנו פועלים במהירות בכדי לסיים כמה שיותר מהר את התחנה, כל זה בסטנדרט הכי גבוה שקבעו מד"א ותוך הקפדה על כל פרט ופרט על פי הדרישות, כשאנו מבינים את חשיבות הפרטים הקטנים כגדולים בפרויקט חשוב זה".

 

 גיל כרפיס (משמאל) בסיור באתר עם ראש המועצה אסיף איזק. צילום: פרטי

 

כזכור, רק בסוף השבוע שעבר טבע למוות פעוט בן שלוש בבריכה פרטית ביישוב עתלית, טרגדיה המדגישה את החשיבות העליונה של תחנת הזנקה שתפעל ביישוב ותוכל להגיש במהירות סיוע רפואי ולהציל חיים.




משאל גולשים ניוז חיפה והקריות

האם הייתם מעוניינים לתרום לקראת פסח למשפחה נזקקת?

צפה בתוצאות

Loading ... Loading ...

אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בחדשות