X

צ'לסי דיין ועומר סימון נשואים

לחתונתה של אושיית האינסטגרם צ'לסי דיין הגיעו חברי כנסת, סלבס וזמרים שעלו לבמה לשיר ולחגוג איתה ועם בעלה הטרי עומר סימון שוער העבר של נבחרת הכדוריד של קרית מוצקין




למעלה מ- 600 אורחים הגיעו לאולם האירועים AVENUE בקרית שדה התעופה לחגוג את חתונתם של צ'לסי דיין ועומר סימון שוער העבר של נבחרת הכדוריד של קרית מוצקין.

את הערב פתח המאסטרו גיל שוחט, שהכניס אותם אל החופה עם השיר של ברברה סטרייסנד. החופה עוצבה בהשראה בוהמית, ועל האוכל ניצח שף האבניו שכלל מגוון רחב של מנות עשירות וייחודיות שנוצרו במיוחד לערב זה, לצד בר משקאות ובר מתוקים עשיר ומפנק.



צ'לסי דיין ועומר סימון נשואים. צילום: עידן חסון


 

אולם האירועים עוצב על ידי מעצב האירועים מיקי חסון בסגנון ג׳ונגל.

לאחר החופה עלו להופיע האומנים יזהר כהן, ריקי בן ארי , שפיטה ועוד.

ארז דיין – אביה של הכלה: "אין יותר מאושר ממני בערב זה. חתונת בתי היחידה היא השיא של חיי אירוע משמעותי וגדול בחיי."

הגיעו לחגוג ולהרים לכלה והחתן: חברת הכנסת נאוה בוקר, גיל שוחט, פנינה רוזנבלום, רב הסלב מרדכי חסידים, סאבלימינל, רגב והלן הוד, מלכות יופי ודוגמניות, כוכבי ריאליטי ונשות חברה רבות, מחיפה הגיעו: לימור מגן, ניקולאי קדוש, אירית פרנקו, אביטל ויעקב מגן, שרון ודוד פימה, ועוד.

רגע לפני שחתמו את חתונת השנה העניק ארז לזוג הטרי טרי מעטפה ובה חופשה זוגית ומפנקת באיי סיישל.





אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד ברכילות וחיי לילה