X

יום כוחות הביטחון בקריית ביאליק

מאות תושבי העיר הגיעו לגינת סביון בכדי לציין את יום כוחות הביטחון ולהכיר מקרוב את האמצעים בהם משתמשים הכוחות בעת חירום.

בין השאר משטרת ישראל הציגה את הרובוט החבלנים שעורר עניין רב בקרב הילדים. כוחות הכבאות אפשרו לילדים ולהוריהם ללבוש את מדי הכבאי ולחבוש את הקסדה.

צילום דוברות העירייה

תזמורת המשטרה הנעימה את האירוע בניגונה. תאגיד המים "מעיינות החוף" הציג עמדות לחלוקת מים שישמשו את התושבים בעת חירום. פיקוד העורף והשיטור העירוני העמידו עמדות הסברה. מד"א העמידו ניידת והעבירו הנחיות עזרה ראשונה.  לנוכחים חולקו קרטיבים בכדי להתקרר ביום הקיצי החם.


צילום דוברות העירייה

ראש העיר אלי דוקורסקי: "אני מברך את התושבים ומאחל לכולנו שלא נצטרך להשתמש בידע שרכשנו ביום הזה בזמן אמת. אני מודה לכוחות הביטחון ועובדי הרשות שארגנו את האירוע".




משאל גולשים ניוז חיפה והקריות

מה עוזר לך להרגיש טוב עם עצמך?

צפה בתוצאות

Loading ... Loading ...

אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בקרית ביאליק









<