X

שלוחה של כללית רפואה משלימה נפתחה ביישוב צרופה

השלוחה החדשה תעניק למבוטחיה טיפול דיקור בימי רביעי




רשת כללית רפואה משלימה מרחיבה את פעילותה ופותחת שלוחה חדשה בישוב צרופה אשר במחוז חיפה. השלוחה שייכת למרפאת האודיטוריום ומנוהלת על ידי המנהלת האדמיניסטרטיבית גב' אירנה פטר.

במרפאה, שנמצאת ברחוב השעורה 1, יבוצעו טיפולי דיקור על ידי מטפל מוסמך ומקצועי ברשת מרפאות כללית רפואה משלימה. הטיפולים יינתנו מדי יום רביעי בין השעות 8:00 בבוקר ועד לשעה 12:30 בצהריים.


קרדיט צילום: סוזי דניאלי

דיקור סיני עשוי לקדם תהליכי ריפוי טבעיים בגוף, לשפר את זרימת הדם, לתמוך בתפקוד מערכת העיכול, לסייע בסילוק רעלים ועוד. בנוסף, הדיקור מעניק תמיכה לטיפול הרפואי בשורה ארוכה של מצבים רפואיים נפוצים, כגון כאבי ראש ומיגרנות, בעיות שלד ושרירים, בעיות פריון, תסמונת קדם וסתית, חרדה, מתח ולחץ נפשי, בעיות שינה, בעיות מערכת הנשימה, בעיות קשב וריכוז, לחץ דם גבוה ועוד. כל הטיפולים  בכללית רפואה משלימה נפתחים בפגישה עם רופא, המאבחן את המטופל ומתאים עבורו את תוכנית הטיפולים באופן אישי.

קרדיט צילום: סוזי דניאלי

דר' מוטי לוי, הרופא הראשי של כללית רפואה משלימה: "אנו, בכללית רפואה משלימה, שמחים להעמיק את שיתוף הפעולה עם מרפאות 'כללית' ולפתוח שלוחות נוספות ברחבי הארץ, שייתנו מענה לביקוש ההולך וגובר לטיפולי הרפואה המשלימה. השלוחה החדשה בישוב צרופה תאפשר לקהל המטופלים לקבל סיוע במגוון רחב של בעיות רפואיות כמה שיותר קרוב לבית".





אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בבריאות