X

עיריית חיפה מעקלת חשבונות בנק בגלל דוחות חנייה

חבר המועצה צביקה ברבי פנה בשאילתה לעירייה בעקבות שורה של מקרים שבהם עיקלה העירייה חשבונות בנק בגלל דוחות חנייה





בתוך יממה הגיעו לחבר מועצת העיר חיפה, צביקה ברבי (אכפת לי מתושבי חיפה) פניות רבות של אנשים שחשבון הבנק שלהם עוקל על ידי עיריית חיפה לאחר שלא שילמו דוח חנייה חנייה שביניים, מלבד עיקול החשבון, צבר גם כפל קנס.

באחד המקרים מדובר בעובדת בחינוך המיוחד בחיפה שלפני כמה חודשים הגיעה לעבודה ומכיוון שלא היו מקומות חנייה פנויים נאלצה להחנות את מכוניתה על השוליים בצורה שאינה מפריעה לתנועה. "קיבלתי הודעה מהבנק שחשבוני עוקל לטובת עיריית חיפה" היא מספרת. "ניסיתי להתקשר לעירייה במהלך כל היום (שני) כדי לשלם את הדוח אבל לא עונים. ניסיתי גם מהמחשב אבל גם אי אפשר לשלם את הדוח. עד שסוף סוף הצלחתי לשוחח עם העירייה נאמר לי שאני צריכה להגיע פיזית לעירייה כדי לשלם את הדוח. זה ממש מאכזב שהיום הכל נעשה עם מחשבים אבל כדי לשלם את הדוח עם הכפל קנס אני צריכה לבזבז יום עבודה, לחפש מקום חנייה בתקווה שלא אקבל עוד דוח ולהגיע פיזית לעירייה. אני לא מבינה את זה".


צביקה ברבי. צילום: צור

"התושבים קמו בבוקר וגילו שעוקל חשבונם בגלל דוח אחד ובזאת קרס עליהם עולמם ביום אחד" אומר ברבי. "לא ברור אם התושבים בכלל קיבלו את הדו"ח, וגם אם כן, לא ברור מדוע עיריית חיפה נוהגת בהתנהלות שערורייתית וחסרת כל מידתיות כנגד תושביה. עיקול צריך להיעשות לאחר מיצוי כל ההליכים כנגד התושב, ולאחר שהתושב זומן ושוחחו איתו. הנהלה שלמה של משרדי גבייה יושבת במזגנים ופועלת באטימות מוחלטת, ללא כל חמלה כלפי התושבים. על העירייה לשרת את תושביה ולא להתעמר ולהתאכזר באטימות כזו".

עוד מתברר כי לאחרונה שלחה העירייה אלפי בקשות לעיקול חשבונות בנק בגלל דוחות חנייה, ובשאילתה שהגיש ברבי הוא דורש מהעירייה לבדוק שאכן התושבים קיבלו את דו"ח החניה לפני שעוקל חשבונם ואת הניסיונות למצוא פתרון טרם נקיטת הליכי עיקול חשבונות בנק.




משאל גולשים ניוז חיפה והקריות

האם אתם אוהדי כדורגל?

צפה בתוצאות

Loading ... Loading ...
אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בלוקאל פוליטי









<
















<
<