X

פסטיבל לנשים בהריון בקריון

בין היתר נהנו המשתתפות מהרצאה מרתקת של ד"ר מוסא מיימון, מומחה ברפואת נשים של כללית במחוז, בנושא בדיקות סקר בהריון ומפאנל שאלות ותשובות בנושא הריון ולידה




מאות נשים השתתפו בפסטיבל  BABY SHOWER של עופר הקריון שהתקיים ביום שישי בחודש דצמבר בקריון, בהשתתפות כללית.

במתחם הפסטיבל הוצב דוכן של כללית מחוז חיפה וגליל מערבי ובו דפי מידע על השירותים שמעניקה כללית לנשים בהריון ולאחר לידה, מגוון הסדנאות העומדות לרשות הנשים ובני/בנות זוגן, סדנאות אורח חיים בריא לזוגות הצעירים ועוד.

כמו כן, נהנו המשתתפות מהרצאה מרתקת של ד"ר מוסא מיימון, מומחה ברפואת נשים של כללית מחוז חיפה וגליל מערבי, בנושא בדיקות סקר בהריון וענה על שאלות בנושא הריון ולידה.

בכללית מחוז חיפה וגליל מערבי  פריסה רחבה של מרכזי בריאות אישה המעניקים שרות לנשים הטיפול רב מקצועי הכולל: רופאים מומחים, צוות אחיות מוסמכות מקצועיות ומיומנות, עובדות סוציאליות המעניקות תמיכה וייעוץ לנשים, דיאטניות מומחית ושירותי משרד.




משאל גולשים ניוז חיפה והקריות

איפה תבלו את חג הפסח?

צפה בתוצאות

Loading ... Loading ...

אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בבריאות