X

ליל שישי: גבר בן 36 נרצח בקריית ביאליק

אירוע אלימות אמש בקריית ביאליק הסתיים ברצח של אדם אחד, ואדם נוסף נפצע קשה. היחידה ללוחמה בפשיעה פתחה בחקירה

תקרית אלימה שאירעה הלילה הסתיימה ברצח של גבר בן 36 מקריית ביאליק ובפציעתו הקשה של גבר אחר, תושב קריית אתא. היחידה ללוחמה בפשיעה פתחה בחקירה. עד כה לא נעצרו חשודים.

אמש (ליל שישי) התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב כרמל על שני פצועים מאירוע אלימות בשדרות ח"ן בשכונת צור שלום, בקריית ביאליק. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו לשניים טיפול רפואי ופינו אותם לבית החולים רמב"ם בחיפה במצב קשה, בהכרה עם פציעות חודרות.

מותו של אחד הפצועים נקבע בבית החולים רמב"ם. ניידת טיפול נמרץ. צילום אילוסטרציה: מד"א

עוד בחדשות


הפראמדיקים של מד"א אוריה קורץ ועומר לב סיפרו: "שני הפצועים היו בהכרה, אחד מהם היה בתוך חנות והשני ברחוב בסמוך אליה כשהם סובלים מפציעות חודרות ומדממות בגופם. הענקנו להם טיפול רפואי מציל חיים שכלל עצירת דימומים וחבישות ופינינו אותם להמשך טיפול בחדר הטראומה בבית החולים כשמצבם קשה".

לשוטרי תחת זבולון שהוזעקו למקום, התברר כי ככל הנראה מדובר בקטטה בין כמה מעורבים ומהמקום פונו תושב קריית אתא ותושב קריית ביאליק לבית החולים רמב"ם. הבוקר (שבת) נאלצו במרכז הרפואי רמב״ם לקבוע את מותו של הנפגע מקריית ביאליק.

בתום הערכת מצב שקיים הלילה מפקד מרחב אשר, תת ניצב שאול צמח, הוטלה החקירה על היחידה ללוחמה בפשיעה (יל"פ) של מרחב אשר. המשטרה פתחה בסריקות אחר מבצעי העבירה, לצד איסוף ממצאים בזירה על ידי חוקרי המז"פ במסגרת חקירה שנפתחה. הרקע והנסיבות בבדיקה.




משאל גולשים ניוז חיפה והקריות

האם הייתם מעוניינים לתרום לקראת פסח למשפחה נזקקת?

צפה בתוצאות

Loading ... Loading ...

אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בחדשות