X

הלם: אביבית בר זוהר עוברת ניתוח פלסטי לפני החתונה

״אני לא רוצה להיות פרובוקטיבית יותר״, אומרת אביבית בר זוהר




אביבית בר זוהר, שחגגה יום הולדת 40 השנה, אמרה כן לבן זוגה קווין צרפתי והשניים מאורסים באופן רשמי. הזוג שהה במרוקו, שם בהצעה מושקעת עם כתובת אש ולהטוטנים, על סוס לבן ליד שפת בריכה, צרפתי כרע ברך וביקש את ידה של בר זוהר.

אמש שיתפה בר זוהר את העוקבים שהחליטה לעשות הקטנת חזה אצל ד״ר דב קליין ולהפרד מהחזה הגדול: "‏אנחנו הולכים לעשות ניתוח להחלפת שתלים. ‏אני מוציא את השתלים הגדולים, ‏ואנחנו הולכים להכין את החזה לקראת השמלה לחתונה", אמר ד״ר קליין.



אביבית בר זוהר וד״ר דב קליין. צילום מסך מתוך אינסטגרם אביבית בר זוהר


 

אביבית אמרה: "החלטתי שאני נמצאת במקום אחר בחיים ואני יותר מתונה ורגועה. אני רוצה להיות נסיכה בחתונה שלי ולא פרובוקטיבית. הגיע הזמן שיתייחסו אלי כאשת עסקים בישראל ולא יתעסקו רק בחיצוניות שלי".




משאל גולשים ניוז חיפה והקריות

האם אתם אוהדי כדורגל?

צפה בתוצאות

Loading ... Loading ...

אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בהכי חם









<
<















<