X

יזם ומרצה מוכר נעצר עם 21 ק"ג סמים

בית משפט השלום בחיפה האריך את מעצרו של החשוד לאחר שברשותו נמצאו סמים בשווי עשרות אלפי שקלים בעת ששב מחו"ל

בית משפט השלום בחיפה האריך עד ליום חמישי הקרוב את מעצרו של שימי גפנר (52) לאחר שנמצאו ברשותו 21 ק"ג של חשיש בעת שהגיע לנתב"ג לאחר שהיה בקופנהגן.

גפנר, תושב פרדס חנה, נעצר אתמול (ראשון) על ידי בודקי מכס נתב"ג בשיתוף יחידת הבילוש המשטרתית 747 של מרחב נתב"ג והיחידה המרכזית (ימ"ר)  של מחוז חוף עם נחיתתו בארץ, כשברשותו מזוודה ובה סמים מסוכנים מסוג חשיש במשקל של 21 ק"ג ששווים עשרות אלפי שקלים אותם ניסה להבריח ארצה.


מזוודת הסמים שנמצאה ברשותו של שימי גפנר. צילום: דוברות המשטרה

גפנר מוכר בקרב רבים בזכות ההרצאות שהוא מעביר בנושא התפתחות עצמית וההרצאות שהוא מעביר בהן הוא מספר כיצד גדל במשפחה חרדית קיצונית בשכונת מאה שערים, כיצד חזר בשאלה, חווה ניכור הורי מילדיו, חזר בשאלה והיה חסר דיור וכיצד בנה את עצמו מחדש. גפנר גם מציג עצמו כיזם השקעות בתחום הנדל"ן.




משאל גולשים ניוז חיפה והקריות

האם אתם אוהדי כדורגל?

צפה בתוצאות

Loading ... Loading ...

אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בחדשות










<




<

<





<


<