X

ארונות חשמל עלו באש בבניין מגורים

חוקר דליקות בודק את נסיבות פרימת האש בבניין מגורים בשכונת בת גלים בחיפה. אדם אחד נפצע קל

הערב (רביעי) לפני שעה קלה, לוחמי האש מתחנת חיפה בפיקודו של רב רשף איתן ריפה פעלו בשריפה של ארונות חשמל שבוערים בפיר לאורכו של מבנה מגורים בן ארבע קומות ברציף פנחס מרגולין בשכונת בת גלים שבחיפה.

ארונות חשמל עלו באש. צילום: דוברות כבאות והצלה

כבר בדרכו לאירוע ועם הדיווח של הצוות הראשון זיהה מפקד המשמרת את הסכנה, והורה למוקדני 102 במשלט מחוז חוף להעביר הנחיות הסתגרות לדיירים וזאת על מנת לשמור על בטחונם, עד הגעת לוחמי האש. העשן מהשריפה כיסה את חדרי המדרגות והשטחים המשותפים והיווה סכנה אמיתית לדייריים.

עוד בחדשות


לוחמי האש בכוחות מתוגברים הגיעו לכלל הקומות, ביצעו כיבוי וכעת מתרכזים בשחרור העשן מהמבנה וסריקה לאיתור נפגעים. לוחמי האש השיגו שליטה בשריפה, לאחר סריקה מקיפה במבנה דווח על נפגע אחד בשריפה, כאשר מצבו מוגדר קל, לשאר הדיירים שלום. נסיבות פריצת האש נחקרות.

עיריית חיפה הודיעה כי צוותי רווחה מטעם עיריית חיפה הגיעו למקום, על מנת לתת מענה ראשוני למשפחות, שבתיהן נפגעו כתוצאה מהשריפה. נציגי הרווחה משוחחים עם בני המשפחות במקום לצורך בירור צרכיהם ומינהל הרווחה כולו ערוך ומוכן לתת כל סיוע ומענה שיידרש. עם קבלת תמונת המצב המלאה, תתקבל החלטה באשר לפינוי המשפחות, על פי הצורך.




משאל גולשים ניוז חיפה והקריות

איפה תבלו את חג הפסח?

צפה בתוצאות

Loading ... Loading ...

אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בחדשות