X

שחף פצוע על חוף הים

עובדת של עיריית חיפה הבחינה בשחף פצוע על קו המים בחוף "נאות" בקריית חיים כשהוא סובל משבר בכנף

אתמול (שבת) בשעות הבוקר הבחינו עוברים ושבים בחוף "נאות" שבקריית חיים, בשחף פצוע על קו המים. רכזת התפעול, מגי פרץ, זיהתה, כי השחף אינו מצליח לעוף, בשל שבר בכנף ועל כן אספה את השחף בזהירות והכניסה אותו לחדר הפקחים, על מנת שיתחמם ולא יאונה לו כל רע.

מנהל אגף החופים בעיריית חיפה, חיליק אמסלם, יצר קשר עם מנהל השרות הווטרינרי העירוני, ד״ר יאיר וייס, אשר דיווח על המקרה למוקד ״חיבולנס״, האמון על מערך מתנדבים של "רשות הטבע והגנים" ופועלים להעברת חיות בר פגועות לקבלת טיפול.


לאחר זמן מה הגיע מתנדב ״חיבולנס״ לחוף, אסף את השחף הפצוע והעבירו ל"ספארי" ברמת גן להמשך טיפול. מנהל האגף שיבח את מסירותה של רכזת התפעול והדגיש, כי אחת ממשימות האגף הינה השמירה על הסביבה החופית ובעלי החיים השוכנים בה.




משאל גולשים ניוז חיפה והקריות

האם אתם אוהדי כדורגל?

צפה בתוצאות

Loading ... Loading ...

אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בחיפה




<












<
<