X

שר הכלכלה: מחויב לקריית מוצקין

שר הכלכלה והתעשייה ניר ברקת קיים ביקור עבודה בקריית מוצקין: ״הנחיתי את אנשי משרד הכלכלה והתעשייה להירתם לטובת קריית מוצקין ותושביה היקרים, אנחנו מחויבים לפיתוחה ושגשוגה״

שר הכלכלה והתעשייה ניר ברקת קיים היום ביקור עבודה ראשון בקריית מוצקין בהזמנת ראש העירייה חיים צורי. אל השר ברקת התלוו בכירי משרד הכלכלה והתעשייה ובמסגרת הביקור התקיימה ישיבה חשובה בעיריית קריית מוצקין בהובלת ראש העירייה ומנכ״ל העירייה.

צורי, הציג בפני השר ואנשי משרדו את התפתחות העיר קריית מוצקין, אשר נמצאת בתנופת עשייה ופיתוח כלכלי מואץ. מנכ״ל העירייה, יריב גסר, סקר את הפרוייקטים שנעשו בעיר למען העסקים בדגש על תקופת הקורונה וכן על פרויקט ה״פודטראקס״ שרוקם עור וגידים בימים אלו ממש.


מנהל האגף לקידום עסקים, ציון אדירי, הציג את המיזמים לקידום העסקים הקטנים והבינוניים בעיר, ביניהם ״רישיון עד העסק״, ״רישיון בקליק״ והפקת חוברות ההטבות לעידוד קנייה בעסקים מקומיים.




מחויב לתושבים. שר הכלכלה בקריית מוצקין. צילום: אריאל זנדברג לע"מ

בקריית מוצקין כ-1,200 עסקים מתוכם כ-350 טעוני רישוי. כ-92 אחוז מהעסקים מחזיקים ברישיון עסק, נתון גבוה ב-20 אחוז מהממוצע הארצי. לאור פעילות העירייה המוזכרת לעיל ועוד, זכתה העירייה בפרסים עבור קידום העסקים הקטנים והבינוניים מטעם משרד הכלכלה, פרס ״את העירוניות״ לשנת 2021 וכן בציון הגבוה ביותר בדירוג האיתנות הפיננסית מקרב ערי המפרץ.

שר הכלכלה והתעשייה, ח״כ ניר ברקת: ״אני תמיד נהנה כשאני מגיע לקריית מוצקין, ובעיקר מתרשם עמוקות מהאצת הפיתוח והתנופה שיש פה. אני רואה חשיבות אדירה בפיתוח הקריות ובצורך שלנו כממשלה להירתם למען שגשוג קריית מוצקין ולכן הנחיתי את אנשי משרד הכלכלה והתעשייה להירתם ולתת את כל הכלים הדרושים לעירייה ולראש העיר חיים צורי. אני מחויב לתושבים היקרים של קריית מוצקין ואעקוב מקרוב כדי לוודא את התקדמות שיתוף הפעולה עם משרדי. אני מודה מעומק הלב לחברי חיים צורי, ראש העיר שעובד מסביב לשעון למען הצלחת העיר ואני עומד לרשותו לשם כך״.

צורי: ״אני מודה לשר הכלכלה חברי ניר ברקת על הביקור ושמחתי לשמוע ממנו נתונים טובים על מצב העסקים בקריית מוצקין. בקרוב אנו עתידים לקיים את ועידת העסקים השנייה והזמנתי את השר להשתתף בה. נמשיך לתמוך בעסקים הקטנים והבינוניים באמצעות הקרן לעסקים קטנים במשרד הכלכלה״.





אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בקרית מוצקין