X

טליה עובדיה ושחף רז מטיילים

בנוהל של טיולי שישי טליה עובדיה ושחף רז המהממים יוצאים לטייל בשמש ולהשלים פערים




זוכת האח הגדול 2022 טליה עובדיה ובן זוגה פיינליסט האח הגדול שחף רז, מדגמנים זוגיות פוטוגנית באינסטגרם שכללה חופשה זוגית מטורפת בתאילנד ומסורת של טיולי שישי, בכל פעם במקום אחר בארץ. השניים אף בילו בחופשת סקי מטורפת באיטליה החודש, שממנה חזר שחף פצוע עם יד שבורה, אבל זה לא מנע מהם להמשיך ולהנות.

כזכור השניים נמצאים בזוגיות יציבה כבר מעל לחצי שנה, ומתגוררים יחד בהרצליה פיתוח. בשישי האחרון הם בילו בנמל קיסריה, וטליה סיפרה: ״אחרי שבוע קשוח אני ושחף השלמנו פערים. לא צילמתי לכם הפעם אבל שתדעו שנמל קיסריה זה מקום מושלם״.



טליה עובדיה ושחף רז. תמונה מתוך אינסטגרם


 

לפני כחודש, כשחזרו השניים מתאילנד, טליה סיכמה את הטיול וריגשה את העוקבים: ״החופשה הכי טובה שהייתה לי בחיים. לא בגלל הנופים ולא בגלל הניתוק, נטו בגלל הפרטנר הכי טוב שיכלתי לבקש לעצמי. כל החיים חלמתי למצוא את זה שיגרום לי להרגיש אהבה אמיתית וזה תמיד היה ליד, חשבתי שכנראה אני לא אדם שחווה רגש זוגי בעוצמה גבוהה״.

טליה עובדיה ושחף רז בנמל קיסריה. צילום מסך מתוך אינסטגרם טליה עובדיה

 

״מכירות את זה שאתן כבר מרימות ידיים? המחשבה שרצה בראש שאולי אשאר לבד, שכניראה שמה שחלמתי עליו פשוט לא קיים ורוב הסיכויים שאצטרך להתפשר כי החיים זה לא דיסני, ואז בדרך הכי לא צפוייה שחף נכנס לי לחיים, טרף לי את כל הקלפים בלב ולימד אותי שהמשפט ״כשזה זה, זה זה״ הוא לא קלישאה״.

״הטבע שלנו הוא לשכוח כמה רצינו משהו ברגע שהשגנו אותו, אבל חייבת להודות שזה פסח עליי הפעם. תודה לחבר הכי טוב שלי שלימד אותי עד כמה אני יכולה לאהוב, שלנחת ולנחלה שלי אחרי שנים ארוכות ותלולות אני ברוך השם הגעתי, אני אוהבת אותך יותר משמילים יכולות לתאר.
זה מסר לכל אלה שמרגישות כמו שאני הרגשתי, לא להרים ידיים. להמשיך להאמין שהוא יגיע ולפקוח עיניים כי אהבה אמיתית יכולה להגיע ממקומות לא צפויים״.




משאל גולשים ניוז חיפה והקריות

האם אתם אוהדי כדורגל?

צפה בתוצאות

Loading ... Loading ...

אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בהכי חם


























<