X

הוזמן לשתייה ונפל קורבן לסחיטת כסף ואיומים

שתי נשים וגבר תושבי חיפה שדדו וסחטו באיומים תושב יוקנעם ושלחו לו הודעה שהוא אנס לכאורה על מנת להרתיע אותו מלהתלונן




המשטרה פתחה בחקירה בתחילת השבוע שעבר עם קבלת תלונה מתושב יוקנעם על כך שבעת שהיה בחיפה ניגש אליו אלמוני כבן 30 והציע לו לשתות בביתו.

לדבריו, כשהגיע לדירה נכחו אנשים נוספים במקום ומיד עם כניסתו לדירה לקחו ממנו את הטלפון הנייד שלו, את הארנק שלו שהכיל כרטיס אשראי וכן את מפתחות הרכב.



משכו כסף מחשבונו של הקורבן. כספומט. צילום אילוסטרציה: פיקסאביי


בהמשך, החשודים: שתי נשים וגבר הובילו אותו למכשיר כספומט ואילצו אותו לתת להם את הקוד הסודי על מנת למשוך כסף מהכרטיס. החשודים ניסו לסחוט את הקורבן בכך ששלחו לטלפון הנייד שלו מסרון ובו צויין: "זאת אני הבחורה שהיית איתי בתחנת סמים ברחוב סירקין שאנסת אותי ואמרת שתביא לי 10,000 אלף ולא הבאת שלא אתלונן"

לפני יומיים עצרו שוטרי תחנת חיפה את החשודים בביצוע המעשה (32, 33, 38) ובית משפט השלום בחיפה האריך את מעצרם עד יום חמישי הקרוב.




משאל גולשים ניוז חיפה והקריות

האם אתם אוהדי כדורגל?

צפה בתוצאות

Loading ... Loading ...

אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בחוק ומשפט


















<




<