X

טרגדיה: בת 11 נפטרה לאחר התקף אלרגיה

הילדה פונתה במצב אנוש על ידי מד"א תוך כדי פעולות החייאה במקביל לטיפול באלרגיה. למרות מאמצי הצוות הרפואי שנלחם על חייה, נקבע מותה בבית החולים כרמל

אמש (שני) בשעות הלילה המאוחרות התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב כרמל, על ילדה עם התקף אלרגיה חריף בעספיא. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו לה טיפול רפואי ופינו אותה לבית החולים כרמל במצב אנוש, תוך פעולות החייאה.

פאראמדיק מד"א ניב בן ברוך סיפר: "כשהגענו ראינו ילדה כבת 11 מחוסרת הכרה, ללא נשימה וללא דופק כשבני המשפחה מבצעים פעולות החייאה בסיסיות בתידרוך טלפוני ממוקד מד"א, הענקנו לה טיפול רפואי וביצענו פעולות החייאה מתקדמות וממושכות במקביל לטיפול באלרגיה ופינינו אותה לבית חולים תוך פעולות החייאה כשמצבה אנוש".



הצוות הרפואי נאבק על חייה של הילדה. צילום: אלי דדון


מבית החולים כרמל נמסר: "מדובר בילדה שהגיע לחדר המיון לאחר שעברה החייאה בבית ולאחר ניסיונות החייאה באמבולנס שהביא אותה. הילדה הגיע לחדר המיון כשהיא ללא דופק וסימני חיים ולמרות מאמצי החייאה הגדולים של הצוות הרפואי הצוות נאלץ לקבוע את מותה. בגלל שהילדה הגיע במצב אנוש צוות הרופאים אינו יכול לצערנו לקבוע או לדעת האם סיבת המוות היא מתגובה אלרגית כפי שפורסם. בית החולים משתתף בצערה העמוק של המשפחה ושולח לה תנחומים".





אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בחדשות