X

לילה של אירועים בחיפה – לוחמי האש הוזנקו מאירוע לאירוע

שריפת דירה בהדר, שרפת רכב בקרית אליעזר ותאונת דרכים בכביש 22. לוחמי האש מתחנת חיפה פעלו הלילה בכמה אירועים בגזרה. לא היו נפגעים בנפש אך נזק נגרם לרכוש


הלילה, לוחמי האש מתחנת חיפה פעלו במספר אירועים שונים ברחבי העיר. תחילה, צוות מתחנת מערב חיפה הוזנק לרחוב לוחמי הגטאות שם בער רכב פרטי. הכבאים שהגיעו במהירות השתלטו על השריפה ומנעו התפשטות שסיכנה רכבים ורכוש ברחוב הצפוף.

מאוחר יותר לוחמי האש בפיקודו של מפקד המשמרת רב רשף איתן ריפה קיבלו דיווח על שריפה שפרצה בדירת מגורים ברחוב פבזנר שבהדר. הלוחמים שהבחינו בעשן הכבד כבר עם הגעתם פעלו לסריקות בדירה הבוערת, כיבוי המוקד ושחרור העשן. לא נפגע איש באירוע אך נזק כבד נגרם לבית עצמו. חוקר דליקות יגיע בהמשך לבדוק את הגורם שהוביל להתחלת השרפה.




באירוע נוסף, לפנות בוקר (ראשון), לוחמי האש בפיקודו של רשף שחר בראונר הגיעו לזירת תאונת דרכים עצמית של רכב פרטי בכביש 22, הלוחמים פעלו למניעת התפתחות אירוע שרפה באמצעות ניתוק מקורות אנרגיה ויצוב של הרכב, מהמקום פונתה הנהגת כשמצבה מוגדר קל.






אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בחדשות