X

הנה סיבה טובה לאהבה: נכדה נולדה לאריק סיני ברמב"ם

הזמר ומתחרה העונה האחרונה של "הכוכב הבא לאירוויזיון", אריק סיני, קיבל לפני יומיים חיזוק לתואר סבא, עם הולדת נכדתו ברמב"ם. צפו בווידאו

התינוקת, בתם של רחלי (38) ובן סיני (45), שניהם תושבי עכו, נולדה בלידה רגילה ביום ראשון השבוע, לפנות בוקר, במשקל של 3.800 ק"ג. זו ילדה ראשונה לבנו של סיני, בן.


עם הבשורה על הרחבת המשפחה, סבא אריק הביע שמחה גדולה. בשיחה עם בני הזוג הוא שלח איחולים וברכות לבנו וכלתו, ואף שר לנכדתו הקטנה את שירו: "ערב מול הגלעד".




"אני נמס כשאני רואה את הבובה הזו. זו שמחה גדולה לכולנו. אני שמח שהיא נולדה ברמב"ם. זו סגירת מעגל", אמר הסבא הטרי בשיחה, ובנו הוסיף: "אני כל כך אוהב אותה".

רחלי ובן סיני, עם התינוקת שנולדה ברמב"ם. צילום: הקריה הרפואית רמב"ם

עבור סיני, רמב"ם הוא מקום מוכר היטב. מעבר להיותו חיפאי, לאחר שחרורו הצבאי מסיירת אגוז, השתתף הזמר בקורס בן ארבעה חודשים ברמב"ם, במסגרתו קיבל הכשרה כעוזר לרופא מרדים ובהמשך שימש בתפקיד הזה במשך לא פחות משנתיים במרכז הרפואי החיפאי.





אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בחדשות