X

ענקית השבבים האמריקאית אנבידיה שכרה את בניין מרכז הלוגיסטיקה והמשרדים שובל פז

שובל נכסים מניבים ופז מבני תעשיה ולוגיסטיקה, קיבלו טופס 4 למרכז הלוגיסטיקה והמשרדים בפארק התעשיות מבוא כרמל. המתחם במבוא כרמל משתרע על שטח של כ- 10,000 מ"ר בשתי קומות ובעיצוב מיוחד


מרכז הלוגיסטיקה והמשרדים שובל פז קיבל  טופס 4, ומהחברה נמסר כי, כל הבניין הושכר לחברת אנבידיה, ענקית השבבים האמריקאית הנחשבת לספקית החומרה המרכזית של חברות שירותי הבינה המלאכותית של חברות כגון OpenAI, מיקרוסופט, גוגל ואמזון. החברה תקים ביקנעם את מחשב העל הגדול בישראל.

שובל פז – מתחם משרדים ומחסנים לוגיסטיים במבוא כרמל, כולל שטח של כ- 10,000 מ"ר  ב- 2 קומות בעיצוב מיוחד משאר המחסנים הלוגיסטיים המוכרים. בנוסף, חניה מעל התקן הנדרש.




עופר פז מבעלי קבוצת פז: "אני שמח על כך שחברת ענק כמו אנבידיה, החליטה לאחר מו"מ ממושך ובחינת כל הפרמטרים הנדרשים מבחינתם לבחור בנו במרכז הלוגיסטיקה והמשרדים שובל פז, שהינו מבנה שתוכנן בצורה מיוחדת, תוך דגש על מתן פתרונות לעסקים קטנים ובינוניים במגוון תחומי התעשייה והלוגיסטיקה".

ישי רוט. צילום: ערן לביא

המשנה למנכ"ל קבוצת שובל, ישי רוט: "מיקומו האסטרטגי והנגישות של פארק מבוא כרמל, מהווים מיקום מעולה בחיבור של כביש 6 עם כביש 70 במרחק של דקות מיקנעם ובעלי יתרונות משמעותיים ובהם – מיקום אסטרטגי ונגיש וסביבת עבודה נוחה לעסקים וכן מוגדר כעדיפות לאומית א'". רוט מוסיף ואומר כי בנוסף קבוצת שובל מקימה בימים את ״בית שובל ארט״ בנין המשרדים והמסחר היוקרתי ביותר במבוא כרמל, כאשר חלק מהבניין מיועד להשכרה וחלקו יועתקו מטה המשרדים של קבוצת שובל.






אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בחדשות