X

ראשוני – חשד לרצח בקריית אתא

הבוקר הוזעקו כוחות ההצלה לרחוב יוספטל בקריית אתא בעקבת דיווח על צעיר מחוסר הכרה. מותו נקבע במקום. חוקרי המשטרה אוספים ראיות בשטח. לפני שבועיים נרצחו שני גברים בעיר




היום (שני) בבוקר המשטרה פתחה בחקירה עם קבלת דיווח מגורמי רפואה אודות גבר בשנות ה-20 שנמצא ללא רוח חיים עם חשד לסימני חבלה על גופו, ברחוב יוספטל בקריית אתא.

שוטרי תחנת זבולון שהגיעו למקום מייד עם קבלת הדיווח החלו באיסוף ממצאים ופתחו בחקירת נסיבות האירוע.


זירת האירוע ברחוב יוספטל בקריית אתא. צילום: דוברות המשטרה




ממד" א נמסר כי התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב כרמל על צעיר שנמצא מחוסר הכרה בקרית אתא. חובשים ופראמדיקים של מד"א מדווחים על צעיר בן 22 ללא סימני חיים וקובעים את מותו.

פראמדיק מד"א חסן ח'טיב סיפר: "כשהגענו למקום ראינו את הגבר שוכב כשהוא מחוסר הכרה ללא דופק וללא נשימה. ביצענו בדיקות רפואיות אבל לצערנו נאלצנו לקבוע את מותו במקום".

יצויין כי אך לפני שבועיים, באותו יום שישי בתוך כמה שעות, נרצחו עוד שני גברים בקריית אתא על רקע פלילי.





אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בחוק ומשפט









<