X

קריית אתא: בן שנתיים לחץ על הכפתור וננעל ברכב לעיני האימא

פעוט ננעל ברכב בשגגה לאחר שאמו נתנה לו את מפתחות הרכב ויצאה ממנו. הוא שיחק עם הכפתורים ולחץ על כפתור הנעילה. מתנדבי ידידים חילצו אותו בשלום: "מרגש לראות את האם מחבקת את בנה לאחר החילוץ"


אתמול (רביעי) בערב, התקבלה קריאה במוקד ידידים אודות פעוט כבן שנתיים שננעל ברכב בשגגה לעיני אימו, ברחוב בית וגן בקריית אתא.

מרדכי זלץ, מוקדן ידידים שענה לשיחת החירום, לקח פרטים והזעיק מתנדבים לסייע. אבנר חלוצי, רונית דוד ולוי יצחק אמיתי, מתנדבי הסניף המקומי, נענו לקריאה והגיעו במהירות למקום. באמצעות הציוד הייעודי שברשותם חילצו המתנדבים את הפעוט בשלום ובזריזות, ללא גרימת נזק לרכב.


הפעוט חולץ בשלום. צילום: ארגון ידידים



אבנר מספר: "הפעוט ננעל מכיוון שאמו השאירה אצלו את מפתחות הרכב, וברגע שיצאה הפעוט לחץ על כפתור הנעילה. קיבלתי את הקריאה כשהייתי בניקיון הגינה בביתי. מיד עזבתי הכל ויצאתי לסייע. הגעתי למקום בזריזות ויחד עם יתר המתנדבים חילצנו את הפעוט. האימא הודתה לנו על הסיוע המהיר ושיבחה את פעילות הארגון. זו תחושה נפלאה וסיפוק אדיר לראות את האם מחבקת את בנה לאחר החילוץ".

בידידים שבים וקוראים להורים לשאת עליהם את המפתח בכל כניסה ויציאה מהרכב לבל יינעל כשהילד ברכב לבדו. במקרה נעילה יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים: 1230 ללא כוכבית





אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בחדשות










<