X

בעקבות חיסול בכירי חיזבאללה וחמאס: הערכת מצב מיוחדת בעיריית חיפה

הנהלת עיריית חיפה ערכה הבוקר הערכת מצב מיוחדת. קציני המשטרה מסרו שהשוטרים נמצאים בשטח, בדגש על מקומות הומי אדם. המוקד העירוני 106 יתוגבר לפחות עד מחר (חמישי) בערב. כמו כן, הוחלט על תגבור המנ"מ וחבלי החירום העירוניים


הערכת המצב, שנערכה הבוקר (רביעי) בראשות מנכ"ל העירייה גדי מרגלית, והנהלת העירייה ובהשתתפות מפקדי פיקוד העורף במחוז וקציני משטרת חיפה וזבולון.

בישיבה, שנערכה במרכז ניהול המשברים העירוני (מנ"מ) קיבלו הנוכחים סקירה עדכנית ממפקד המחוז בפיקוד העורף, אל"מ דניאל נהרי. נכון לשעה זו – אין שינוי בהנחיות ההתגוננות.



קציני המשטרה מסרו שהשוטרים נמצאים בשטח, בשיגרה מעובה, בדגש על מקומות הומי אדם. המנכ"ל החליט לתגבר את המוקד העירוני 106 לפחות עד מחר בערב. כמו כן, הוחלט על תגבור המנ"מ וחבלי החירום העירוניים.





אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בחדשות