X

משטרת חיפה תגביר את הנוכחות במקומות הבילוי, במרכזים המסחריים, בחופי הים ובשכונת הדר

במסגרת פעילות העירייה לשיפור תחושת הביטחון בעיר בקרב התושבים, נפגש ראש עיריית חיפה, יונה יהב, בלשכתו עם מפקד מחוז חוף במשטרת ישראל, ניצב יחיאל בוהדנה, וצמרת הפיקוד של המחוז על מנת לדון באתגרים הביטחוניים בעיר

ראש עיריית חיפה יונה יהב בפגישה עם צמרת הפיקוד במחוז חוך. צילום: ראובן כהן, דוברות העירייה

ראש העיר חיפה, יונה יהב, ומפקד מחוז חוף ניצב יחיאל בוהדנה, הסכימו על הצורך המיידי בהגדלת הכוחות הקיימים ובחיזוק שיתופי הפעולה בין העירייה למשטרה, על מנת להתמודד עם האתגרים הביטחוניים בעיר. יהב ציין, כי הצמצום בכוח האדם בתחנה בשנים האחרונות תרם לבעיות שהתפתחו, כולל חדירת גורמים עברייניים בלתי רצויים לעיר, והבהיר את חשיבות הפעולה הנחושה נגד אותם גורמי פשע.


ראש מינהל התפעול בעיריית חיפה, אוהד דורפמן, ומנהל אגף הביטחון ושירותי החירום בעירייה, יאיר זילברמן, ציינו כי שיתוף הפעולה בין העירייה למשטרת חיפה מתנהל בצורה מיטבית ומניב תוצאות חיוביות בשטח והדגישו את תרומתו של מפקד התחנה להצלחות משותפות רבות.




במהלך הפגישה סוכם על צעדים נוספים לחיזוק תחושת הביטחון של תושבי העיר, בדגש על הגברת הנוכחות המשטרתית במקומות הבילוי, במרכזים המסחריים, בחופי הים ובשכונת הדר. יהב ובוהדנה הביעו מחויבות לפעול בנחישות וביעילות, במטרה להבטיח את ביטחון הציבור ולטפל באתגרים הקיימים.

יהב: "חיפה היא עיר בטוחה ונעשה כל שביכולתנו כדי לשמור על כך. שיתוף הפעולה עם המשטרה הוא מפתח להצלחה, ואנו נמשיך לפעול בנחישות ובאחריות כדי להבטיח את שלומם של תושבי העיר".

סנ"צ אייל שחר, מפקד תחנת חיפה במחוז חוף: "שוטרי תחנת חיפה במחוז חוף עובדים לילות כימים במסירות וימשיכו לפעול בנחישות, בשיתוף פעולה עם עיריית חיפה ותוך שימוש בכלל האמצעים העומדים לרשותם במאבק נגד מחוללי הפשיעה".





אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בחדשות





<


















<