X

חמישה בני משפחה נפגעו בשריפה בדירת מגורים בחיפה

בשכונת חליסה בחיפה פרצה שריפה בדירת מגורים בגלל תנור סלילים שהופעל סמוך למיטה. חמשת בני המשפחה נמלטו מהאש אך נפגעו משאיפת עשן

שריפה בדירת מגורים בחליסה. צילום: כבאות והצלה

היום (שבת) לפנות בוקר התקבל דיווח במוקד 102 של כבאות והצלה על אש ועשן הבוקעים מדירת מגורים ברחוב גוש עציון בשכונת חליסה שבחיפה.


רב רשף ברק סילם, מפקד המשמרת, הוביל את לוחמי האש של תחנת חיפה למקום ודיווח כי האש ודאית. הלוחמים החלו לטפס במעלה הגרם המדרגות, פגשו בדרך את המשפחה שברחה מן הבית הבוער, הורידו אותם לטיפול והמשיכו בסריקות תחת חום ועשן עד איתור המוקד, כיבוי האש ושחרור העשן. גורמי הרפואה קבעו כי מצב ארבעה מבני המשפחה נפגעו קל משאיפת עשן ואילו אם המשפחה קל עד בינוני.




הסיבה לשריפה. תנור סלילים. צילום: כבאות והצלה

צוות חקירה מיוחד הוקם לבדיקת נסיבות המקרה. ראש ענף חקירות במחוז חוף מדווח שככל הנראה מיטת אחת הילדות החלה לבעור כתוצאה מקרינת חום של תנור סלילים. בכבאות והצלה מדגישים כי יש להשתמש באמצעים בטוחים כמו רדיאטור או מזגן ולמנע ככל הניתן משימוש בתנורי סלילים.





אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בחדשות