X

מחיר הדמים בכבישים – שני פועלים נפגעו במהלך עבודות בכביש 22

חוקרי התנועה של המשטרה חוקרים את נסיבות התאונה הקשה שאירעה הלילה בכביש 22, סמוך למחלף אתא צפון. רכב חולף פגע בשני פועלים שעבדו בכביש והם פונו לבית החולים רמב"ם במצב קשה ובינוני

שני פועלים נפגעו בכביש 22. צילום: תיעוד מבצעי מד"א

הלילה (בין שלישי לרביעי) התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב כרמל על פועלים שנפגעו מרכב במהלך עבודות בכביש 22 בסמוך למחלף אתא צפון. חובשים ופרמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לבית החולים רמב"ם שני פצועים, בהם: גבר כבן 40 במצב קשה, מורדם ומונשם עם חבלה רב מערכתית וגבר כבן 35 במצב בינוני עם חבלות בגפיים.


חובש בכיר במד"א שלמה עוזרי ופרמדיק מד"א אחמד ח'טיב, סיפרו: "ראינו שני פועלים שנפגעו מרכב במהלך עבודות בכביש, אחד מהם היה מחוסר הכרה וסבל מחבלות קשות בגופו. הענקנו להם טיפול רפואי מציל חיים שכלל עצירת דימומים והרדמה והנשמה ופינינו אותם באמבולנסי טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים כשמצבם קשה ובינוני".








אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בחדשות









<