X

היום: מכבי חיפה פותחת את סדרת הפלייאוף בדרך חזרה לליגה הלאומית

הקבוצה, שסיימה את העונה הסדירה עם מאזן מושלם, תפתח היום (ראשון) את סדרת הפלייאוף, כשקהל אוהדים גדול צפוי למלא את ההיכל ולעודד את הירוקים בדרכם להמשך ההצלחה. חיפה תארח את עירוני אליצור גבעתיים בהיכל הספורט רוממה


מכבי חיפה. צילום: חגית אברהם

הקבוצה, שסיימה את העונה הסדירה עם מאזן מושלם, תפתח היום (ראשון 20:00) את סדרת הפלייאוף, כשקהל אוהדים גדול צפוי למלא את ההיכל ולעודד את הירוקים בדרכם להמשך ההצלחה. במועדון ממשיכים בימים אלה למכור מנויים לסדרה.


לקראת פתיחת סדרת הפלייאוף, במהלכה תארח קבוצת הכדורסל של מכבי חיפה כרמל את עירוני אליצור גבעתיים בהיכל הספורט רוממה, הגיעו נציגי הקבוצה לבית הספר ליאו בק. הביקור התקיים במסגרת תחרות הגמר הארצית בכדורסל של ההתאחדות לספורט מותאם, שנערכה בשיתוף פעולה עם ארגוני ספיישל אולימפיקס ווירטוס ישראל, ובה השתתפו ספורטאים ממסגרות חינוך שונות. במהלך האירוע המרגש והמחבר, חילקו שחקני הקבוצה בראשות הקפטן עידו לוי, כרטיסים למשחק הפלייאוף מה שהוביל להתרגשות רבה בקרב התלמידים והמשתתפים נוכח המחווה ההדדית.




המנכ"ל רועי שווץ: "דווקא ברגעים הכי חשובים בעונה, כשכולנו נושמים פלייאוף עליון היה לנו חשוב לעצור  ולהיות שם. הביקור בליאו בק, עם הילדים והספורטאים המיוחדים, נתן לכולנו פרופורציות, השראה וכוח. זו התזכורת הכי טובה למה אנחנו באמת משחקים  בשביל הקהילה".






אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בחדשות










<
<






<





<