X

חדש בקניון עזריאלי חיפה רשת ערד טקסטיל פותחת סניף ראשון בחיפה

קניון עזריאלי חיפה, מתחדש ומוסיף סניף ראשון בחיפה, של רשת ערד טקסטיל. לרגל ההשקה כל החנות תהיה ב- 60% הנחה! עד ה- 15.6.25


קניון עזריאלי חיפה, מתחדש ומוסיף סניף ראשון בחיפה, של רשת ערד טקסטיל. לרגל ההשקה כל החנות תהיה ב- 60% הנחה! עד ה- 15.6.25.

במשך למעלה מ-40 שנים, ערד טקסטיל הינה הספקית הגדולה בישראל למוצרי טקסטיל: מגבות, מצעים, חלוקים ושלל מוצרים נוספים, באיכות לא מתפשרת.


ערד טקסטיל צילום תמי קפלון




המסע של הרשת התחיל בשנת 1976 בארצות הברית, כאשר גרי היימן, יהודי-אמריקאי ציוני, דור שלישי למשפחת יצרני טקסטיל מהמובילות בארה”ב, שם לו למטרה להרחיב את פעילותה של הקבוצה העולמית Standard Textile גם בישראל.

ערד טקסטיל צילום תמי קפלון

ערד טקסטיל דוגלת בשרות ללא פשרות כמקובל בחברת האם העולמית תוך הקפדה על זמינות מוצרים רציפה תודות למרכז הפצה לוגיסטי רחב היקף שבבעלותה בעיר ערד.

לאחרונה, הרחיבה החברה את פעילותה גם בתחום הטקסטיל הדקורטיבי תוך שימוש במגוון פתרונות חדשניים לעיצוב ושדרוג בתי המלון.

 

ערד טקסטיל פלייר

החנות ממוקמת בקומה ה- 2, (מול ToysRus)

קניון עזריאלי חיפה, דרך משה פלימן 4, חיפה.

להורדת האפליקציה לחצו>> https://did.li/j25lC

 






אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד במספרים ש...



<







<












<






<