X

נשיאה חדשה למועדון רוטרי חיפה – רו"ח אורלי שטיינברג

לאורך השנים הובילו את המועדון דמויות מרכזיות ומשפיעות ביותר בקהילת העסקים החיפאית, ויחד יזמו והובילו עשרות פרויקטים פורצי דרך למען הקהילה. שהוקם בשנת 1932, נחשב לאחד העוגנים המרכזיים בפעילות הקהילתית של חיפה ומאגד בתוכו אנשי עסקים, עורכי דין, רופאים, אנשי אקדמיה, מנהלים ובעלי מקצועות חופשיים בעיר


אורלי שטיינברג ונגיד רוטרי ישראל, פרופ' מוחמד ותד. צילום: שקד ירקוני

רו"ח אורלי שטיינברג נכנסה השבוע לנשיאה החדשה של מועדון רוטרי חיפה – מהמועדונים הוותיקים והמשפיעים בישראל. המועדון, שהוקם בשנת 1932, נחשב לאחד העוגנים המרכזיים בפעילות הקהילתית של חיפה ומאגד בתוכו אנשי עסקים, עורכי דין, רופאים, אנשי אקדמיה, מנהלים ובעלי מקצועות חופשיים בעיר.


לאורך השנים הובילו את המועדון דמויות מרכזיות ומשפיעות ביותר בקהילת העסקים החיפאית, ויחד יזמו והובילו עשרות פרויקטים פורצי דרך למען הקהילה.




מועדון רוטרי חיפה פועל לאורך כל השנה למען אוכלוסיות מוחלשות וקהלים הזקוקים לתמיכה ולליווי. בין הפרויקטים הבולטים שמוביל המועדון ניתן למנות את הפעילות בבית מילר, סיוע לחיילים בודדים, תמיכה בעולים חדשים, פעילות עם בני נוער בסיכון, אמץ תלמיד וחלוקת מלגות לימודים בהיקפים של מאות אלפי שקלים מדי שנה.

בשנתיים האחרונות בולט במיוחד פרויקט "בוחרים בחיים" – מיזם שיקום ייחודי עבור הלומי קרב הסובלים מ-PTSD, הכולל שייט טיפולי, ליווי מקצועי ותמיכה רגשית לכל המשפחה. הפרויקט, שזכה להכרה ארצית, משלב מתנדבים, אנשי מקצוע מובילים ושותפים מוסדיים, ונחשב לאחת מיוזמות הדגל של רוטרי חיפה.

הנשיא היוצא נתן פלדמן מעניק את סיכת הנשיא לאורלי שטיינברג. צילום: שקד ירקוני

שטיינברג, רו"ח ותיקה ומוערכת, בעברה הייתה שותפה ומנהלת בפירמת רו"ח BDO. בשנים האחרונות פעלה כגזברית המועדון וכחברת הנהלה פעילה. עם כניסתה לתפקיד ציינה כי בכוונתה להמשיך ולחזק את המעמד של רוטרי חיפה כמוביל חברתי וקהילתי, ולהרחיב את מעגל ההשפעה של המועדון לטובת תושבי העיר והאזור.






אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בחדשות