X

ענת אנגרסט, אמו של החייל החטוף מתן אנגרסט: "באה העת לחזור"

עיריית קריית ביאליק נערכת לשובו של בן העיר, מתן אנגרסט, מהשבי. ביום השחרור יתקיים שידור המוני של תהליך השחרור, ותושבי העיר יוכלו להתכנס ולהתרגש יחד בהקרנה שתתקיים באשכול הפיס


ענת אנגרסט עם בנה, מתן, שנחטף על ידי מחבלי חמאס. צילום מתוך עמוד X של ענת אנגרסט (שימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים)

עיריית קריית ביאליק נערכת לשובו של בן העיר, מתן אנגרסט, מהשבי. ביום השחרור יתקיים שידור המוני של תהליך השחרור, ותושבי העיר יוכלו להתכנס ולהתרגש יחד בהקרנה שתתקיים באשכול הפיס.


אימו של מתן, ענת אנגרסט, כתבה בעמוד ה-X  שלה: "הביתה, הביתה מתן שלי. באה העת לחזור. תודה לכל מי שהביא את העת הזו".


ביום שבו ישוב מתן הביתה לקריית ביאליק, יקבלו תושבי העיר את פניו לאורך המסלול שיתואם מראש עם משפחת אנגרסט, כהבעת אהבה, תמיכה והתרגשות גדולה.


כיכר רבין, העולה לגבעת הרקפות, שכונת מגוריו של מתן והכיכר הסמוכה לביתו יקושטו החל מהיום בתאורה צבעונית ובדגלי ישראל, העיר, חיל השריון וחטיבה 7 שבה שירת מתן. בנוסף, באזור כיסא החטופים בכניסה לעיר מצומת צבר ייתלו דגלי המדינה והחטופים.







אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בחדשות