X

עשרות ק"ג של סמים נתפסו בכניסה לחיפה

שני צעירים נעצרו על ידי המשטרה ובחיפוש ברכבם נתפסו כ-30 ק"ג של סמים. הצעירים עצרו לחקירה ועל פי החשד היו הסמים מיועדים להפצה באזור חיפה





סמים שנתפסו על ידי המשטרה. צילום: דוברות המשטרה

 כ-30 ק"ג של חומרים החשודים כמריחואנה וחשיש, אשר היה מיועדים למסחר ברחבי מחוז חוף כך על פי החשד, נתפסו ברכב בכניסה לעיר חיפה. חשודים תושבי שגב שלום בני 19 ו-18 נעצרו ונכלאו.
במסגרת המאבק חסר הפשרות בנגע הסמים, בדגש על עבירות סחר והפצת סמים, ביצעו שוטרי מחוז חוף מתחנת חיפה פעילות יזומה לאיתור וסיכול עבירות אלו. במהלך פעילות יזומה ונחושה בכניסה לחיפה עצרו שוטרי מחוז חוף מתחנת חיפה רכב שהיה במהלך נסיעה.
בחיפוש ברכב חשפו השוטרים חומרים החשוד כסמים מסוג מריחואנה וחשיש במשקל כולל של כ-30 ק"ג המיועדים לחלוקה והפצה ברחבי מחוז חוף כך על פי החשד. כאמור החשודים תושבי שגב שלום בני 19 ו-18 נעצרו לחקירה בתחנת חיפה אשר בסיומה נכלאו. בהתאם לצורכי החקירה וממצאיה, תבקש המשטרה להאריך את מעצרם בבית המשפט.







אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בחוק ומשפט