X

דצמבר – לא רק מחירי הטיסות בירידה

ההפלגות ב"קראון איריס" של "מנו ספנות" זולות בין 27% ל-32% בהשוואה להפלגות דומות בספטמבר ואוקטובר וחוסכות מאות אירו לחדר


ה"קראון איריס" בנמל לימסול. צילום: מ.ל.ת

בחודש דצמבר כדאי לצאת להפלגות קרוז  של "מנו ספנות" מישראל לאתרי תיירות בים התיכון, במחיר שלא היה במהלך כל השנה. הפלגת סוף שבוע ב"קראון איריס ל-3 לילות  לקפריסין החל מ-299 € לאדם בחדר. הפלגה של 4 לילות באמצע השבוע לרודוס וכרתים במחיר החל מ- 439 € לאדם בחדר.


בהשוואה של מחירי דצמבר להפלגה דומה של 3 לילות בחודשי ספטמבר–אוקטובר, מדובר בחיסכון ממוצע של כ-32%. בתאריכים מסוימים החסכון קופץ עד כמעט 39%. כלומר חסכון של מאות אירו פחות לזוג.


לדוגמה: ב-11 בספטמבר מחיר הפלגה ל-3 לילות עמד על –  464 € לאדם ב-9 באוקטובר על 489 € לאדם בחדר לעומת מחיר של החל מ- 299 € לאדם בחדר להפלגות סוף שבוע לקפריסין ב-11 בדצמבר וב-18 בדצמבר.


בהשוואה של מחירי דצמבר להפלגות של 4 לילות באמצע השבוע להפלגה דומה בספטמבר- אוקטובר מדובר בחסכון של  כ- 27% הוזלה של כ- כ-160 € לאדם. בהשוואה להפלגה ב־ 14.9המחיר היה 599 €, לעומת הפלגה ב-14בדצמבר לרודוס וכרתים שתעלה החל מ- 439 € לאדם בחדר.


נקודה חשובה לא פחות שער האירו נמוך בשבועיים האחרונים וזו ההזדמנות להזמין הפלגות קרוז ב"מנו ספנות" במחיר מוזל.

המסקנה ברורה: אם  אתם מחפשים הפלגה מהנה עם כל היתרונות והנוחות, חודש דצמבר ייתן לכם את אותם היעדים בהרבה פחות מחיר.

צוות הבידור בקראון איריס. צילום: מ.ל.ת

במהלך ההפלגות ייהנו הנוסעים מ-3 ארוחות שף מדי יום, מופעי בידור בינלאומי, אקרובטים, מוזיקת בוזוקי, להקת רוק, שירי ארץ ישראל, משחקי חברה, ריקודים, די.ג'י, פעילות ספורטיבית, ג'קוזי חם בסיפון ועוד. האוכל באוניה כשר בהשגחת הרב יצחק דיין, הרב הראשי לקהילת סלוניקי. משגיח כשרות באוניה ובית כנסת.

הערה: כל המחירים מתייחסים למחיר של הזמנה ישירה באתר החברה ונכונים ליום הפרסום על בסיס מקום פנוי.






אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בהכי חם