X

קריית ים יוצאת הערב לגמר גביע הטוטו: הלב של העיר על המגרש

העירייה דאגה לאוטובוסים לאוהדים. ראש העיר דוד אבן צור, מקווה להניף הערב גביע עם הקבוצה: "אנחנו אנשים מלאי אמונה. זה משחק אחד הכל אפשרי. קריית ים תילחם על המגרש״


גמר גביע הטוטו

היום (יום רביעי), קבוצת הכדורגל המקומית תתמודד על גביע הטוטו מול בני יהודה באצטדיון נתניה, והעיר כולה מתגייסת לתמיכה. ההסעות ייצאו בשעה 16:00 מהאצטדיון העירוני, וכרטיסים זמינים במחיר סמלי של 50 שקלים בלבד.


בעונה שעברה קריית ים כמעט הצליחה להפתיע את בית”ר ירושלים, והקבוצה הפכה לאחת המרגשות בליגה הלאומית, עם קהל מסור, צעירים ונוער שמתאהבים בכדורגל מקומי. השנה, אחרי עלייה מרגשת לליגה גבוהה יותר, כל העיניים נשואות אליה, והערב היא מוכנה להרים את הגביע.


דוד אבן צור. צילום באדיבות מ.ס קריית ים


ראש העיר, דוד אבן צור, אמר: “זו לא רק קבוצה, זו העיר כולה. כל תושב קריית ים מרגיש את ההתרגשות, את החיבור, ואת הגאווה המקומית. הערב נגיע כולנו לנתניה, נצבע את היציע בכחול-לבן, ונראה לכולם מה זה קהילה אמיתית".


העירייה, שהובילה את התמיכה בארגון ההסעות, מזמינה את כל התושבים להצטרף, לעודד, ולחוות את ההתרגשות מקרוב. “זה רגע היסטורי עבור העיר שלנו, וכדאי לכל אחד להגיע ולהיות חלק מהסיפור,” מוסיף ראש העיר.

קישור לרכישת כרטיסים:

https://katzr.net/b89c54






אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בחדשות