"לבשו" מראה חדש

קונסרבטוריון ובית התזמורת בקריית ביאליק מצטרפים למבני ציבור וחינוך רבים שנצבעו בצביעה אומנותית הממחישה את הפעילות המתקיימת בהם ומטרותיה.

האומן הלל לזרוב סיים בימים האחרונים את עבודתו האומנותית על בניין הקונסרבטוריון הוותיק הנמצא בפארק סביון בסמוך לבי"ס הבונים.

התווים, הילדים המנגנים ומסך הבמה מעבירים את המסר לבאי המקום ולעוברי אורח שמדובר במקום העוסק במוזיקה, נגינה ושירה. הצביעה האומנותית של הקונסרבטוריון ובית התזמורת משלימה את פרויקט שדרוג אחד הפארקים הראשונים בקריית ביאליק, פארק סביון, שלאחרונה עבר שיפוץ מקיף והפך לפארק נגיש הראשון בצפון.

מבנה קונסרבטוריון המחודש צילום דוברות טירת הכרמל

במסגרת הפרויקט הורחבה החניה מדרום למרכז סביניה, כך שתתאפשר כניסה ויציאה משתי נקודות שונות. הדבר מאפשר הגברת בטיחות ומניעת תאונות. במסגרת השדרוג התווספו 17 מקומות חניה. בנוסף, הותקנו גם: בריכה אקולוגית, מתקני משחקים לגילאים השונים, מתקני כושר, תאורת לדים מודרנית, ריהוט גן חדיש וצמחיית גן מוריקה. עיריית קריית ביאליק חברה לביטוח לאומי להפיכתו של הפארק לפארק נגיש בו פועלים מתקנים לבעלי צרכים מיוחדים. מתקני השירותים שנבנו בסמוך לסופר "מחסני להב" ישמשו את באי הפארק. העלות הכוללת של הפרויקט הינו כ- 6 מיליון ₪.

ראש העיר, אלי דוקורסקי:" הקו המנחה שלי כראש העיר הוא השקעת משאבים נכבדים בשדרוג התשתיות הציבוריות בשכונות הוותיקות לצד פיתוח שכונות חדשות כדי להבטיח את רמת השירותים הגבוהה לכלל התושבים בכל חלקי העיר. בתי תרבות וחינוך בעיר הם חגיגה לעיניים, מזמינים, מושכים ומשרים אווירה ייחודית".

 

 

 

 

 

 


יש לכם סיפור מעניין שתרצו שיתפרסם? שתפו אותנו במייל newshaifa.net1@gmail.com



עוד בקרית ביאליק