X

לוהט בכרמל

גיל ססובר חוזר לעיר הולדתו במופע בוונדרבר הפרויקט של גיל ססובר-מופע שגדלנו עליו.


ביום חמישי ה- 23 לחודש. ססובר יארח את רובי דואניס, עם הלהיטים הגדולים "חם ויפת", ו"שיר הטרטע", ויחד עם ההרכב הגלילי "הפרויקט המקומי" תהיה שם מסיבת רוק ופופ סוערת

 




״אני נרגש מאוד לחזור להופיע, אחרי 15 שנים, בעיר הולדתי", אומר השחקן והזמר גיל ססובר "ההופעות בחיפה תמיד ריגשו אותי. כבר כילד הופעתי על רוב במות העיר עם הלהקה הייצוגית של חיפה 'מפגשים ברכס'. יש כאן רק אבנים בודדות שלא דרכתי עליהן בשבילי הרי הכרמל, כמדריך בשבט צופית וכנער שגדל ברחוב אידר באחוזה. טיילתי פעמים רבות על גבעת העץ הבודד, מה שכונה אז 'גבעת העיזים', והיום אולי כבר נקרא 'גבעת החזירים'".

צילום טל תמיר

דווקא בימים אלו, בהם כולם מדברים על הקרע בעם, שווה לחזור להומור הישן והטוב של גיל ססובר, שחוזר אחרי שנים רבות להופיע בוונדרבר בעיר ביום חמישי ה- 23 בחודש. בעבר הופיע ססובר בעיר כאחד מחברי להקת הנח״ל, בפסטיגל, עם המחזמר ״פיטר פן״ ועם כוכבי הקומדי סטור אותם כמובן שאי אפשר לשכוח.

ססובר, שחזר לאחרונה גם למסך הטלוויזיה, עם תכנית משלו "קבלת שבת" בערוץ 14 ועם סדרה חדשה לנוער שיצר גיורא חמיצר, 'רוני ותום', שמשודרת בYES, וכבר זכתה לחשיפה גדולה, חוזר לבמה אחרי היעדרות ממושכת, אחרי קריירה מפוארת גם בעולם היזמות העסקית.

במופע ״הפרויקט של גיל ססובר-מופע שגדלנו עליו״, הוא משלב סטנד אפ וסיפורים מרגשים על אז והיום עם להיטים ששר בתוכניותיו בערוץ הילדים ובקומדי סטור. בין השאר: שיר הטרטע, שיר חם ויפת (שזכה בשעתו בתואר שיר העשור), היי הוגו היי, הכיתה המעופפת, קסדה בראש טוב, Here we are, ערוץ הילדים זה אנחנו ועוד.

צילום טל תמיר

המופע ייערך בליווי ההרכב הגלילי ״הפרויקט המקומי״, חמישה נגנים, שגם שרים ומשתתפים עם ססובר, במופע שהוא בעצם מסיבת רוק-פופ. במופע בחיפה יתארח גם השחקן והיוצר רובי דואניס (״הפיג׳מות״, ״סברי מרנן״) חברו של ססובר מהקומדי סטור והשניים יבצעו גם מערכונים מהקומדי סטור ב״המבזק של ז׳ק״, ״חם ויפת״ ועוד.

ססובר שמתגורר בת״א הוסיף: ״אפשר אולי להוציא אותי מחיפה אבל אי אפשר להוציא את חיפה ממני. אימי, אלה, עדיין מתגוררת בעיר, אבי גיורא ז״ל, שהיה איש שב״כ, קבור בבית העלמין הצבאי בעיר ואני פוקד עם ילדיי תדירות גם את אצטדיון סמי עופר. בזכותם חלק מילדי כיתתם התל אביבית הפכו, כנגד כל הסיכויים, לירוקים. יש לי תחושה שההופעה בחיפה תהיה מרגשת ומטורפת במיוחד, תוסיף לזה גם את רובי שמתארח וקהל החיפאי החם וקיבלת, בלי נדר, חגיגה!״

הפרוייקט של גיל ססובר:

23.02, יום ה׳, 20:30 (פתיחת דלתות).

וונדרבר חטיבת גולני 18, חיפה.






אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד במספרים ש...



<






<