X

איפה בילו ספיר בורגיל ואברהם אקלום את הלילה?

המודח הטרי מהאח הגדול חזר הישר לזרועותיה של זוגתו – ואיזו הפתעה היא הכינה לו?




  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

ההדחה האחרונה של האח הגדול, 4 ימים לפני הגמר הגדול, הייה כואבת במיוחד, שאברהם אקלום מטירת הכרמל כבר לא יגשים את החלום ולא ישב בגמר הגדול של העונה.

 




אקלום חזר הישר לזרועותיו של זוגתו לתכנית (וכנראה גם לחיים האמיתיים), כשהם בילו יחד את הלילה שאחרי ההדחה בבית מלון. השניים דאגו לתעד את הבילוי המשותף באינסטגרם, כשספיר העלתה תמונה משותפת לסטורי וכתבה: ״רצה לראות מה קורה בחוץ. בבקשה נסיך שלי״.

ספיר אפילו ליוותה את אברהם לסבב הראיונות שלו לרשת 13 שהתקיים הבוקר, שעובר כל מתמודד שמודח מבית האח הגדול.

בעמוד האינסטגרם של היריבה לתכנית סתיו קצין, לא חסכו במילים וכתבו לאחר היציאה של אברהם מהבית: ״ביי אברהם. בהצלחה. יש תמי 4 ביציאה למקרה שתרצה מים קרים״, שזה היה המשפט המפורסם של אברהם בבית.

 






אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בהכי חם
























<