X

מרגש: יום הולדת בהפתעה למתנדב זק"א שפעל בזירות האסון ביישובי הדרום

בצל המלחמה, המרכז "מהלב לאמיר" שבחיפה, ערך אירוע יום הולדת מרגש בהפתעה ליהונתן מונסנגרו, מתנדב זק"א אשר התארח במקום עם משפחתו

  1. 1

בין הפעילים בחזית ישראל מאז אותה "שבת השחורה", נמנים מתנדבי זק"א אשר פעלו ללא לאות בזירות האסון שבעוטף עזה. אחד מהם הוא יהונתן מונסנגרו מבני ברק, נשוי לחדווה, אבא ל-5 ילדים, ביניהם ילדה בעלת צרכים מיוחדים, מתנדב פעיל בזק"א, אשר נותר מצולק והלום מן הזוועות והמראות הקשים מנשוא בעוטף עזה.
יהונתן הגיע להתארח לסופשבוע עם משפחתו בנופשון במרכז "מהלב לאמיר" למען ילדים עם צרכים מיוחדים ומשפחותיהם בחיפה, אלא שלהפתעה שחיכתה לו שם, הוא לא ציפה.

חוגגים ליהונתן עם הילדים לצרכים מיוחדים. צילום: שרה איקו

ביום שישי האחרון קושט המרכז לראווה ונערכה ליהונתן מסיבת יום הולדת. הנעימה במחרוזת שירים, להקת הילדים "פרחי ירושלים", בהדרכתו של חנן אביטל. כמו כן נערך בופה חגיגי והרמת כוסית, בנוכחות המשפחות המתארחות במקום. "היה מרגש מאוד לראות את יהונתן שמח ונרגש", מספרת בעלת המרכז עטרה חיימוביץ', אשר ארגנה עבורו את ההפתעה. "יהונתן אדם מדהים שעושה עבודת קודש, צריך המון תעצומות נפש לעבור כל מה שעבר ואנו רוצים להודות לו על כל מה שהוא עושה עבור המדינה. הצלחנו לשמח ולהעלות על פניו חיוך, בתקופה קשה מאוד"
המרכז "מהלב לאמיר" מופעל על ידי עמותת בית חם למען ילדים חולי sma מונשמים ובעלי צרכים מיוחדים (אשר ציינה זה מכבר 20 שנות פעילות) ומעמיד לרשות המשפחות הלנות במקום פעילויות העשרה לצד צוות מקצועי וציוד טיפולי. המרכז בייסודה ובעלותה של הפילנתרופית החיפאית עטרה חיימוביץ', אם אומנת לילד חולה s.m.a אותו אימצה עוד מהיותו תינוק, על שמו נקרא המרכז.
יש לציין כי העמותה זקוקה לתרומות לצורך המשך פעילותה המבורכת.









אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בחדשות



<





<








<





<