X

הישג לשיטור העירוני בקריית ביאליק: עבר את היעדים שהוצבו לו

לסיכום שנת 2023 מציג השיטור העירוני בקריית ביאליק הישגים שעברו את היעדים שהוצבו בפניו על ידי הנהלת העיר. הנתונים של דו"ח הבקרה נערכים על ידי המשטרה

  1. 1

משטרת ישראל בוחנת ומעריכה על בסיס קבע את פעילותו של השיטור העירוני. מידי שנה הנהלת העיר קובעת את מדיניותה והיעדים שנמדדים על ידי מנהל תחום שיתופי פעולה במשטרת ישראל. בשנת 2023 נקבעו שלושה יעדים: הגברת אכיפה בעבירות דו גלגלי, הורדת עבירות רעש בפארקים גן מרים וגינת סביון ועלייה בהשמדת אלכוהול במקומות ציבוריים.

השיטור העירוני בסריקת אתרי בניה לצורך איתור שב"חים צילום עיריית קריית ביאליק


השיטור העירוני קבע כיעד  לשנת 2023 להעלות ב – 10% את האכיפה של עבירות הדו גלגלי (אופנועים ואופניים חשמליים).




בשנת 2022 עמד מספר האירועים בתחום זה על 283 ובשנת 2023 על 324, דהיינו, עלייה של 14.5% בפועל. היעד הושג ב – 4.5% מעבר למתוכנן.

בתחום הורדת הרעש בפארקים גן מרים וגינת סביון היעד עמד על 5%. בפועל הושגה ירידה של 65% ביעד זה.

בנושא של שפיכת אלכוהול היעד עמד על הגברת האכיפה ב – 10%. בשנת 2022 בוצעו 322 שפיכות אלכוהול ובשנת 2023 – 679, עליה של 110.8%, מאה אחוז מעבר למתוכנן.

הנתונים של דו"ח הבקרה שנערך על ידי משטרת ישראל מעידים על הצלחת פעילותו של השיטור העירוני בקריית ביאליק מעבר למצופה ומעבר ליעדים שנקבעו.






אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בחדשות











<