X

תיאטרון קריית אתא פותח עונת תרבות חדשה

תיאטרון קריית אתא המופעל על ידי רשת המתנ"סים העירונית משיק את עונת ההצגות והמופעים החדשה לשנת 2023-2024.


סדרת הצגות התיאטרון כוללת שש הצגות איכותיות של מיטב התיאטראות בארץ. בין ההצגות: "מעבר לדלת" עם יעל לבנטל, "מלון סוף העולם" עם רובי פורת שובל, "המודעה" עם מירב גרובר, "הסטנדאפיסט" עם יעקב כהן, "הבן" עם דרור קרן ו- "ערב שקופיות" עם יפתח קליין וטלי שרון.

במקביל, מציע התיאטרון לתושבי העיר סדרת תרבות נוספת "מועדון זמר" הכוללת סדרה של שישה מופעי זמר עברי עם שירה בציבור. בין המופעים: סימפונט רעננה, קובי אושרת ולהקת חלב ודבש, צרויה להב ותמר גלעדי, רבקה זוהר, ניצה שאול ומופעים משירי יוון עם חיים לוי ומשירי נתן אלתרמן עם להקת העבריות.




 

 






אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בקרית אתא









<














<