X

עיריית קריית אתא מתגברת את עבודות הניקיון והציבה עוד עשרות מכולות אשפה לקראת החג

כחלק מההיערכות של העירייה לקראת ראש השנה היא מבצעת תגבור של עבודות הניקיון והתחזוקה בכל העיר והציבה עוד עשרות מכולות אשפה ברחבי העיר לשמירה על הניקיון

עיריית קריית אתא נערכת לקראת ראש השנה בתגבור עבודות הניקיון והתחזוקה בכל העיר. במסגרת העבודות מתבצעות פעולות ניקיון מוגברות הכוללות פינוי אשפה וגזם , ניקיון הרחובות, ניקיון השטחים הציבוריים הפתוחים, ניקיון הפארקים, מגרשי המשחקים והגינות הציבוריות. במקביל, מתבצעת שטיפה יסודית בלחץ מים ואדים של מכולות האשפה, הרחובות, גני המשחקים והמרכזים הציבוריים ברחבי העיר.

לקראת החג הציבה העירייה כ- 40 מכולות אשפה נוספות כתגבור למהלך החג. רשימת המכולות נמצאת באתר העירייה. העירייה מבקשת את עזרת הציבור, בשמירה על ניקיון העיר. התושבים מתבקשים לא להשאיר אשפה חשופה ליד הפחים בכדי למנוע את פיזורה בסביבת הפח ולא להוציא בימי החג גרוטאות וגזם.




מנקים את המרחב הציבורי. צילום:דוברות העירייה

מעיריית קריית אתא נמסר:" בתקופה מאתגרת זו בה קיים ריבוי של אשפה ביתית אנו פועלים באופן מוגבר לניקוי כללי של העיר. על מנת לשמור על עיר נקייה ומטופחת אנחנו זקוקים לשיתוף פעולה עם ציבור התושבים ותלויים גם באכפתיות של כל תושב ותושב, לפעול למען איכות החיים בעיר".





אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בקרית אתא










<