X

מוכנים לפנאתינייקוס

מכבי חיפה מנצחת הערב (ראשון) בנתניה וחוזרת להיות הקבוצה שהקהל כל כך אוהב

מכבי חיפה הגיעה הערב לנתניה למשחק ליגה אחרי שלושה משחקים ללא ניצחון וידעו שכל תוצאה מלבד ניצחון תיצור פער ממכבי ת"א שלא יוסיף ללחץ בחיפה.

בדקה 11 בניגוד גמור למהלך המשחק  ונתניה עולה  ראשונה על לוח התוצאות , כדור קרן של איתן אזולאי ומיקום לא טוב של שריף כיוף לא משאיר לזלטנוביץ הרבה עבודה והוא דוחק עם החזה פנימה 0-1 נתניה .


בדקה 23 אריק שוראנוב חוטף כדור לשוער נתניה ומוכשל בניסיון של השוער לחטוף בחזרה , השופט יגאל פריד ניגש לעמדת הVAR וקובע כדור עונשין מ-11 מטר אותו בועט צ'יירון שרי פנימה 1-1.




פרנטזי פיירו, רמה מעל כולם. צילום: אסי פטוקה מכבי חיפה

דקה 37 ומכבי חיפה שוב סופגת , בלינקי הכניס כדור מצויין לצ'ירינו שנשאר לבד מול כיוף ובעט מדויק לפינה ופנימה 2-1 נתניה.

דקה 41- מכבי חיפה לא מוותרת על המשחק , ציירון שרי מכניס כדור גדול לפרנטזי פיירו שמול כרמי לא מתבלבל ובועט חזק לרשת העליונה ופנימה 2-2.

דקה 62 מהפך , אריק שוראנוב מתחיל מהלך נהדר ומעביר כדור לענאן חלאיילי שבנגיעה מכניס כדור לרחבה ופרנטזי פיירו במשחק גדול מקדים את שחקני ההגנה הנתנייתית ובועט פנימה 2-3 למכבי חיפה.

ביום חמישי תפגוש מכבי חיפה בסמי עופר את פנאתינייקוס  היוונית במסגרת המחזור השני בליגה האירופית והניצחון הערב יכול רק להוסיף מצב רוח לחיפאים שרוצים לנצח בחמישי ולשמור על  הסיכויים במסגרת האירופית.

צ'יירון שרי שער ובישול. צילום: אסי פטוקה מכבי חיפה

שפט יגאל פריד לעיני 12,205 צופים בנתניה .

שריף כיוף- 5

דניאל סונגרן -5

עבדולאיי סק -5

שון גולדברג -5

פייר קורנו -5

עלי מוחמד- 5

מנואל שואו – 6  (מחמוד ג'אבר 74)

צ'יירון שרי- 7 (ליאור רפאלוב 84)

ענאן חלאיילי- 6 (מאור קנדיל 84)

אריק שוראנוב- 6 (דין דוד 74)

פרנטזי פיירו -8





אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בספורט





























<