X

ראש העיר נשר, רועי לוי, בתרגיל חירום בין-רשותי: ״הדגש לתושבים הוא מוכנות וערנות, זו הצלת חיים״

היום (ראשון) התקיים תרגיל חירום בעיר חיפה, אשר מדמה מצבי חירום ושיתוף פעולה בין-רשותי של הערים במפרץ חיפה

ראש העיר נשר, רועי לוי, שהשתתף בתרגיל חזר והדגיש את המוכנות בעורף כפקטור משמעותי בחוסן המדינה וההישגים הצבאיים. ״עם עורף חזק, צה״ל חזק הרבה יותר. אני קורא לתושבים בנשר וכן בערים המפרץ – מוכנות היא המפתח להגנה על חיי אדם, היו ערניים והישמעו להנחיות גורמי הביטחון, אנו כאן עבורכם״.

ראש העיר נשר, רועי לוי, בתרגיל הרשויות המקומיות. צילום: דוברות העירייה


בתרגיל דימו המשתתפים מצב מלחמה כולל בצפון הארץ וכן תרחיש של פגיעה במתקן חומרים מסוכנים. בפיקוד העורף הדגישו כי ההנחייה בעת אירוע חומרים מסוכנים היא הסתגרות עד הנחייה חדשה- הכוונה היא הסתגרות בחדר פנימי עם כמה שפחות חלונות וכיבוי המזגן. ברוב המקרים החדר האטום ביותר יהיה גם הממ״ד או המרחב המוגן הקרוב.








אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בנשר









<
<











<