X

חברת מועצת העיר חיפה לשרה להגנת הסביבה: "אנחנו נחנקים"

חברת המועצה הילה לאופר טוענת כי ישנו חשש להרעלה המונית של תושבי קריית חיים כתוצאה ממיכלי הדלק הסמוכים

  1. 1

 

חברת מועצת העיר חיפה, הילה לאופר (הירוקים של חיפה) ותושבת קריית חיים, פנתה היום (שני) למשרד להגנת הסביבה, בעקבות תלונות של תושבים על תחושת מחנק וכאבי ראש, שנובעים מחוות מכלי הדלק הסמוכה לשכונה.


"חשש להרעלה המונית של תושבי קריית חיים והסביבה", אומרת לאופר: "בימים האחרונים תושבי קריית חיים סובלים קשות מריחות שיוצאים מתוך חוות המכלים של חברת תשתיות אנרגיה. תלונות רבות של תושבים על תחושת חנק, בחילות וכאבי ראש".



 

הילה לאופר. צילום: דורון גולן

"חשש להרעלה המונית של תושבי קריית חיים והסביבה". בתמונה חברת המועצה הילה לאופר. צילום: דורון גולן

 

לאופר מספרת כי: "כמי שמתגוררת בקרית חיים אני מבינה היטב מה הם עוברים שכן אני בעצמי עוברת וחווה את הזוועות. מבירור שנערך מול חברת תשתיות אנרגיה על ידי חבר בוועדת איכות הסביבה של ועד קריית חיים, מר זיו פישמן, נאמר לו כך : 'ערב טוב זיו, אני בודק מול המתקן. לצערי אנחנו בתהליך ניקוי מיכל שבגלל כשל הנדסי בגג, אנו עובדים במתכונת שונה. כרגע הוצאתי צוות לשטח לבחינה'.

לאופר פונה לשרה להגנת הסביבה, תמר זנדברג וכותבת לה: "אני דורשת שתפעילי בבקשה את כל כוחך וסמכויותייך בכדי לעצור את הזוועה המתחוללת. אין מענה מאיגור ערים, אין מענה מהמשרד להגנת הסביבה. זו אחריותך לדאוג לנו. אני פונה אלייך גם כחברת מועצת העיר חיפה וגם כתושבת קריית חיים, עשי משהו ועכשיו. התושבים נחנקים!".






אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בחדשות
























<