X

איך פועלים נגד תופעת מרוצי המכוניות בכבישי הצפון? צפו

מבצע בכל סוף שבוע: לוחמי משמר הגבול ושוטרי אגף התנועה נלחמים בתופעת המרוצים בכבישי הצפון

  1. 1

מזה מספר שבועות פועלים לוחמי ומתנדבי משמר הגבול נגד תופעת המרוצים בכבישי הצפון וכך גם בסוף השבוע האחרון. במשטרה מספרים כי הנהגים מתכנסים בחניונים ובתחנות הדלק ומשם יוצאים לכבישים נוהגים ברכבים משופרים בפראות, בבריונות ובמהירות גבוהה, תוך שהם מסכנים חיי אדם, חלקם אף נוהגים תחת השפעת ‏אלכוהול.

צפו במבצע שנערך בסוף השבוע האחרון. צילום: דוברות המשטרה





פעילות הלוחמים התמקדה בסיכול עבירות התנועה ובבריונות אשר מבצעים נהגי כלי הרכב המשופרים.

לוחמי ומתנדבי משמר הגבול פשטו על מתחמי הכינוס של אותם נהגים טרם הספיקו לצאת לכבישים, כל רכב נבדק על ידי בוחני הרכב של אגף התנועה.

במשטרה מספרים שמתחילת המבצע נגד מרוצי המכוניות והחזקת רכבים משופרים בצפון, נבדקו כ-350 כלי רכב ונרשמו 94 קנסות בגין עבירות תנועה לנהגים.

 במסגרת הפעילות נבדקו ופוזרו כ-80 כלי רכב, נרשמו 35 קנסות תנועה לנהגים שנהגו בצורה בריונית מסכנת חיים.

10 כלי רכב משופרים הושבתו ל-30 ימים, נהג אחד נעצר תחת השפעת אלכוהול והשוטרים רשמו 4 קנסות לנהגים בגים מהירות מופרזת.

 

צילום: דוברות המשטרה

 

צילום: דוברות המשטרה

במשטרה מספרים שמתחילת המבצע נגד מרוצי המכוניות והחזקת רכבים משופרים בצפון, נבדקו כ-350 כלי רכב ו- 94 קנסות בגין עבירות תנועה נרשמו לנהגיהם.






אנו פועלים רבות על מנת לכבד זכויות יוצרים - לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים - אם זיהיתם יצירה שלכם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט newshaifa.net1@gmail.com

עוד בחדשות











<






<